韓式蒸蛋

韓式蒸蛋

5.0 4 rating
Příprava 10min.
Celkový 50min.
6 人份

Suroviny

  • 丁香魚乾 去頭
    6 - 7 個
  • 昆布
    4 克
  • 800 克
  • 4 顆
  • 魚露
    20 克
  • 青蔥 切蔥花
    1 支
  • 熟白芝麻
  • 韓國麻油

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 478.5 mg
Protein 6.2 g
Kalorie 271 kJ / 64.8 kcal
Tuk 4 g
Vláknina 0.1 g
Nasycený tuk 1.3 g
Sacharidy 0.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...