Zařízení & příslušenství
韓式蒸蛋
Příprava 10min.
Celkový 50min.
6 人份
Suroviny
-
丁香魚乾 去頭6 - 7 個
-
昆布4 克
-
水800 克
-
蛋4 顆
-
魚露20 克
-
青蔥 切蔥花1 支
-
熟白芝麻
-
韓國麻油
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
478.5 mg
Protein
6.2 g
Kalorie
271 kJ /
64.8 kcal
Tuk
4 g
Vláknina
0.1 g
Nasycený tuk
1.3 g
Sacharidy
0.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品.蒸膳美
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan