Zařízení & příslušenství
炒紅蘿蔔條(400克)
Příprava 10min.
Celkový 20min.
400 克
Suroviny
-
油20 克
-
紅蘿蔔 切條(約5公分 X 0.5公分)400 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 400 克
Sodík
240 mg
Protein
4 g
Kalorie
1293 kJ /
309 kcal
Tuk
20 g
Vláknina
14.4 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
20 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
基礎高溫料理
19 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
美善品美味秘密
157 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan