Zařízení & příslušenství
Sprøde boller og sovs
Příprava 20min.
Celkový 40min.
9 portioner
Suroviny
Boller
-
smør, saltet til smøring
-
hvedemel til drys
-
hvedemel250 g
-
havsalt¾ tsk
-
natron¼ tsk
-
bagepulver4 tsk
-
smør, saltet skåret i tern og frosset30 g
-
vegetarisk fedtstof30 g
-
kærnemælk afkølet215 g
-
bacon (volitelně)1 tsk
-
hvedemel til afstøvning
Sovs
-
450 g pølse, rå, tarme fjernet og smuldret i stykkerpølse smuldret i stykker450 g
-
smør, saltet i tern60 g
-
hvedemel60 g
-
havsalt½ tsk
-
hvid peber, stødt½ tsk
-
sødmælk500 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
14 g
Kalorie
1799 kJ /
430 kcal
Tuk
28 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
31 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Klassisk USA
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Vafler
25min.
Chiagrød med appelsin og mango
Žádné hodnocení
Müsli med kaffe og kakao
Žádné hodnocení
Scrambled tofu
Žádné hodnocení
Ovnbagte grøntsager med feta
1hod. 30min.
Baked beans
Žádné hodnocení
Hverdagsproteinshake
Žádné hodnocení
Grøn smoothie
10min.
Lyserød smoothiebowl
15min.
Frittata med blandede grøntsager (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Bananpandekager med mandler (2500 kcal)
30min.
Omelet med brocoli og skinke (2200 kcal)
Žádné hodnocení