Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte brisée
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 150 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel
- 100 g d'eau
La garniture
- 500 g de chair de potiron, coupé en morceaux
- 500 g de pommes de terre, coupées en rondelles (1 cm)
- 200 g de lait
- 30 g de beurre
- 5 g de sel
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
Le montage
-
150
g de fromage taleggio, coupé en tranches
nebo 150 g de brie, coupé en tranches -
150
g de speck tyrolien, coupé en tranches
nebo 150 g de jambon, coupé en tranches
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1312 kJ / 313.6 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 17.1 g
- Nasycený tuk
- 10.4 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 810 mg
Alternativní recepty
Risotto à la patate douce et aux châtaignes
35min
Galette tout chocolat
1 Std. 35 Min
Os en chocolat
1 Std. 45 Min
Tiramisu potimarron, chocolat
1 Std. 15 Min
Pizza fantômes
1 Std. 45 Min
Quiche petits pois et carottes
3 Std. 20 Min
Soufflés épicés aux courgettes
1 Std.
Œufs mimosa aux yeux rouges
40 Min
Doigts de saucisse d'Halloween
1 Std.
Tarte fine aux carottes, poireaux et yaourt
1 Std. 30 Min
Galette des rois vanille-fève tonka
1 Std. 20 Min
Galette des rois au chocolat
1 Std. 40 Min