Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte brisée
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 150 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel
- 100 g d'eau
La garniture
- 500 g de chair de potiron, coupé en morceaux
- 500 g de pommes de terre, coupées en rondelles (1 cm)
- 200 g de lait
- 30 g de beurre
- 5 g de sel
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
Le montage
-
150
g de fromage taleggio, coupé en tranches
nebo 150 g de brie, coupé en tranches -
150
g de speck tyrolien, coupé en tranches
nebo 150 g de jambon, coupé en tranches
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1312 kJ / 313.6 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 17.1 g
- Nasycený tuk
- 10.4 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 810 mg
Alternativní recepty
Gratin de carotte, patate douce et châtaigne, crème au roquefort
1h
Tarte rustique potimarron, chèvre et noix
35 Min
Pizza fantômes
1h 45min
Doigts de saucisse d'Halloween
1h
Gaufres aux lentilles corail et au bleu
45min
Brioche à la cannelle glacée
2h 20min
Gaufres au chèvre frais
1h 40min
Cheesecake à la citrouille et aux épices
4 Std. 55 Min
Feuilletés à la crème de carottes et persil
45min
Cake au potimarron, beaufort et pavot
1h 45min
Babka au potimarron
4h 30 min
Gratin de patate douce
50min