Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte brisée
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 150 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel
- 100 g d'eau
La garniture
- 500 g de chair de potiron, coupé en morceaux
- 500 g de pommes de terre, coupées en rondelles (1 cm)
- 200 g de lait
- 30 g de beurre
- 5 g de sel
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
Le montage
-
150
g de fromage taleggio, coupé en tranches
nebo 150 g de brie, coupé en tranches -
150
g de speck tyrolien, coupé en tranches
nebo 150 g de jambon, coupé en tranches
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1312 kJ / 313.6 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 17.1 g
- Nasycený tuk
- 10.4 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 810 mg
Alternativní recepty
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30 Min
Gratin de courge et chorizo
1 Std. 15 Min
Cake au potimarron, beaufort et pavot
1u. 45min
Blinis de pois chiche et butternut
55 Min
Ravioli de courge aux noisettes
1 Std. 35 Min
Barres chocolatées
1u. 10min
Gâteau au potiron d'Halloween
4h
Doigts de saucisse d'Halloween
1h
Babka au potimarron
4sa 30 dk
Röstis de courge et pomme de terre
35 Min
Crumble à la courge butternut et au comté
1u. 10min
Muffins courgette et saucisse farcis
40 Min