
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 côtes de veau premières épaisses (800 g env.)
- 1 pincée de sel
- 30 g de beurre demi-sel
- 900 g d'eau
- 200 g de polenta
- ¼ cube de bouillon de légumes émietté
- 150 g de crème
- le zeste d'un citron jaune
- 1 orange non traitée zeste et jus
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de persil frais ciselé
- poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 717 kcal / 2998 kJ
- Protein
- 33 g
- Tuk
- 46 g
- Sacharidy
- 42 g
Alternativní recepty
Riz noir aux moules, lardons et tomates cerise
50min
Côtes de chevreau et polenta au pesto de menthe
1hod. 40min
Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes
1hod.
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1hod. 10min
Polenta au gorgonzola
25min
Cannelloni au brocciu
1hod.
Epigrammes d'agneau tandoori, polenta au cumin
4hod. 40min
Risotto au safran à la milanaise
1hod. 30min
Côtelettes d'agneau et purée d'artichauts
55min
Panisses
30min
Veau à la crème et aux morilles
40min