Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 côtes de veau, premières épaisses (800 g env.)
- 1 pincée de sel
- 30 g de beurre demi-sel
- 900 g d'eau
- 200 g de polenta
- ¼ cube de bouillon de légumes, émietté
- 150 g de crème
- le zeste d'un citron jaune
- 1 orange non traitée, zeste et jus
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de persil frais, ciselé
- poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2998 kJ / 717 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 46 g
Alternativní recepty
Polenta de châtaigne
30min
Veau bolognaise et polenta
35 min
Ravioles à l'encre de seiche et bouillon corsé
50min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30min
Côtes de chevreau et polenta au pesto de menthe
1h 40min
Vapeur de lotte et d'asperges à la bisque de langoustine
55min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1 Std. 10 Min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30min
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
40min
Gratin de polenta à l’italienne
55min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 Min