Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 côtes de veau, premières épaisses (800 g env.)
- 1 pincée de sel
- 30 g de beurre demi-sel
- 900 g d'eau
- 200 g de polenta
- ¼ cube de bouillon de légumes, émietté
- 150 g de crème
- le zeste d'un citron jaune
- 1 orange non traitée, zeste et jus
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de persil frais, ciselé
- poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2998 kJ / 717 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 46 g
Alternativní recepty
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15min
Roulés de veau à la sauge, polenta crémeuse
45 Min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1 godz. 10 min
Tartare de veau à l'italienne, salade de fenouil
1 Std. 45 Min
Pavé de morue aux légumes-racines en aïoli
55 Min
Thon au pesto rouge et purée d'artichauts
35min
Veau bolognaise et polenta
35min
Spaghetti aux palourdes et à l'encre de seiche
40min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30min
Côtes de chevreau et polenta au pesto de menthe
1 Std. 40 Min
Epigrammes d'agneau tandoori, polenta au cumin
4h 40min
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
40min