Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 côtes de veau, premières épaisses (800 g env.)
- 1 pincée de sel
- 30 g de beurre demi-sel
- 900 g d'eau
- 200 g de polenta
- ¼ cube de bouillon de légumes, émietté
- 150 g de crème
- le zeste d'un citron jaune
- 1 orange non traitée, zeste et jus
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de persil frais, ciselé
- poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2998 kJ / 717 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 46 g
Alternativní recepty
Petits pois, oignons, lardons et œufs mollets
35min
Côtes de chevreau et polenta au pesto de menthe
1h 40 min
Epigrammes d'agneau tandoori, polenta au cumin
4 Std. 40 Min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 min
Linguine aux moules, ail et brocoli
55min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1 godz. 10 min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 min
Risotto aux asperges
35min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 min
Tartare de thon rouge
1 godz. 15 min
Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes
1 godz.
Veau bolognaise et polenta
35min