
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g d'échalotes coupées en deux
- 250 g de fromage blanc 20 % m.g.
- 150 g de crème épaisse, 5-15% m.g.
- ½ c. à café de paprika fumé, moulu
- ½ c. à café de paprika fort en poudre
- 1 c. à café de moutarde
- ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 150 g de poivron rouge en brunoise
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 56.8 kcal / 236.8 kJ
- Protein
- 2.7 g
- Tuk
- 3.4 g
- Sacharidy
- 2.8 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Sodík
- 124.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartinable de jambon fumé aux épices cajun
15min
Punch de l'horreur
20min
Tajine d'aubergine au piment
30min
Tartinade de tomates séchées
10min
Tartinable aux radis et curry breton
20min
Tartinade concombre-ricotta
10min
Vin chaud aux agrumes
12h 25min
Tartinade aux deux saumons et citron vert
25min
Houmous aux tomates séchées
10min
Cocktail fraise-champagne et minicheesecakes
3h 40min
Tartinade de thon et chorizo
50min
Dip de feta et de poivron (ktipiti grec)
20min