Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 250 g de fromage blanc 20 % m.g.
- 150 g de crème épaisse, 5-15% m.g.
- ½ c. à café de paprika fumé, moulu
- ½ c. à café de paprika fort en poudre
- 1 c. à café de moutarde
- ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 150 g de poivron rouge, en brunoise
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 236.8 kJ / 56.8 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Sacharidy
- 2.8 g
- Tuk
- 3.4 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 124.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glace tzatziki
5 Std.
Pain de poulet à l’italienne
50 min.
Plateau apéritif de poissons fumés et gressins
3h
Tartinable œufs-avocat aux épices cajun
30 Min
Tartinade pimentée de haricots rouges
10 min
Nice cream à la banane et vanille
12h 10min
Porridge au chocolat et à la poire à préparer la veille
20 Min
Crackers de galette et mousse de crevettes
40 Min
Crème glacée mascarpone
5 Std.
Houmous de petits pois
55 Min
Boulettes de poulet au parmesan
1 Std. 15 Min
Dip de feta et de poivron (ktipiti grec)
20 Min