Körözött (dip hongrois aux poivrons)

Körözött (dip hongrois aux poivrons)

4.8 8 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 10min.
10 portions

Suroviny

  • 50 g d'échalotes coupées en deux
  • 250 g de fromage blanc 20 % m.g.
  • 150 g de crème épaisse, 5-15% m.g.
  • ½ c. à café de paprika fumé, moulu
  • ½ c. à café de paprika fort en poudre
  • 1 c. à café de moutarde
  • ½ c. à café de sel
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 150 g de poivron rouge en brunoise

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 124.1 mg
Protein 2.7 g
Kalorie 236.8 kJ / 56.8 kcal
Tuk 3.4 g
Vláknina 0.5 g
Nasycený tuk 1.7 g
Sacharidy 2.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...