Zařízení & příslušenství
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 portions
Suroviny
-
light soy sauce gluten free2 oz
-
honey3 oz
-
fresh ginger peeled1 inch
-
lime juice½ oz
-
fresh salmon fillet18 oz
-
brown rice "low GI" (see Tip)2 ½ oz
-
water35 oz
-
frozen edamame7 oz
-
English cucumbers (approx. 28 oz), trimmed and cut into ribbons2
-
lemon juice2 tbsp
-
sesame oil2 tsp
-
spring onion thinly sliced1
-
sesame seeds toasted2 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
640 mg
Protein
37.8 g
Kalorie
2130 kJ /
510 kcal
Tuk
22.5 g
Vláknina
5 g
Nasycený tuk
5.8 g
Sacharidy
39.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Recipes for Diabetics
26 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Tex-Mex Bowl
50 мин.
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
55 мин.
Salmon with Vegetable Sauce
25 мин.
Lemon Garlic Salmon
2ч. 20 мин.
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35 мин.
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1ч.
Beef Stroganoff
40 мин.
Chicken and Bulgur Soup
40 мин.
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40 мин.
Jersey Beef
30 мин.
Fish and Zucchini
35 мин.
Chickpea Ratatouille
1ч.