Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
TM6 TM5

Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)

5.0 ( 2 hodnocení )

Suroviny

  • 2 oz light soy sauce gluten free
  • 3 oz honey
  • 1 inch fresh ginger peeled
  • ½ oz lime juice
  • 18 oz fresh salmon fillet
  • 2 ½ oz brown rice "low GI" (see Tip)
  • 35 oz water
  • 7 oz frozen edamame
  • 2 English cucumbers (approx. 28 oz), trimmed and cut into ribbons
  • 2 tbsp lemon juice
  • 2 tsp sesame oil
  • 1 spring onion thinly sliced
  • 2 tsp sesame seeds toasted

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
510 kcal / 2130 kJ
Protein
37.8 g
Tuk
22.5 g
Sacharidy
39.5 g
Vláknina
5 g
Nasycený tuk
5.8 g
Sodík
640 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty