
Zařízení & příslušenství
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
Příprava 15min
Celkový 50min
4 portions
Suroviny
-
light soy sauce gluten free2 oz
-
honey3 oz
-
fresh ginger peeled1 inch
-
lime juice½ oz
-
fresh salmon fillet18 oz
-
brown rice "low GI" (see Tip)2 ½ oz
-
water35 oz
-
frozen edamame7 oz
-
English cucumbers (approx. 28 oz), trimmed and cut into ribbons2
-
lemon juice2 tbsp
-
sesame oil2 tsp
-
spring onion thinly sliced1
-
sesame seeds toasted2 tsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
510 kcal /
2130 kJ
Protein
37.8 g
Tuk
22.5 g
Sacharidy
39.5 g
Vláknina
5 g
Nasycený tuk
5.8 g
Sodík
640 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Recipes for Diabetics
26 recept
USA
USA