
Zařízení & příslušenství
Bramborový guláš
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 10min.
6 porcí
Suroviny
-
70 gramů pórku na kousky
-
100 gramů celeru na kousky
-
100 gramů mrkve na kousky
-
350 gramů brambor na kousky
-
100 gramů cibule na čtvrtky
-
30 gramů olivového oleje
-
70 gramů anglické slaniny na kostičky (cca 1 cm)
-
350 gramů vepřového masa, bez kosti na guláš, na kostky (2 cm)
-
50 gramů rajčatového protlaku
-
400 gramů vody
-
2 čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
-
½ čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
1 čajová lžička mletého kmínu
-
1 čajová lžička mleté pálivé papriky
-
150 - 180 gramů červené papriky na proužky (4 cm)
-
150 - 180 gramů zelené papriky na proužky (4 cm)
-
1 čajová lžička sušené majoránky
-
10 gramů čerstvé pažitky nasekané
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
351 kcal /
1472 kJ
Protein
15.5 g
Tuk
24.3 g
Sacharidy
23.6 g
Vláknina
5.3 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

V jednom hrnci
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Kuřecí ragú
50min
Bramboračka se sušenými houbami
30min
Ruský bramborový salát
50min
Těstoviny v rajčatovo-bylinkové omáčce s masovými kuličkami
1hod. 10min
Novoroční bramborový guláš
1hod. 5min
Zeleninová polévka s těstovinami
50min
Lečo
45min
Bramborový guláš s párkem
40min
Zelňačka
25min
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1hod.
Gulášová polévka se zeleninou
1hod. 15min
Česneková polévka
20min