Zařízení & příslušenství
Bramborový guláš
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 10min.
6 porcí
Suroviny
-
70 gramů pórku na kousky
-
100 gramů celeru na kousky
-
100 gramů mrkve na kousky
-
350 gramů brambor na kousky
-
100 gramů cibule na čtvrtky
-
30 gramů olivového oleje
-
70 gramů anglické slaniny na kostičky (cca 1 cm)
-
350 gramů vepřového masa, bez kosti na guláš, na kostky (2 cm)
-
50 gramů rajčatového protlaku
-
400 gramů vody
-
2 kostky drůbežího bujónu (0,5 l vody)2 čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
-
½ čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
1 čajová lžička mletého kmínu
-
1 čajová lžička mleté pálivé papriky
-
150 - 180 gramů červené papriky na proužky (4 cm)
-
150 - 180 gramů zelené papriky na proužky (4 cm)
-
1 čajová lžička sušené majoránky
-
10 gramů čerstvé pažitky nasekané
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
15.5 g
Kalorie
1472 kJ /
351 kcal
Tuk
24.3 g
Vláknina
5.3 g
Sacharidy
23.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
V jednom hrnci
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Těstoviny v rajčatovo-bylinkové omáčce s masovými kuličkami
1 h 10 min
Zeleninovo-bramborový salát s kuřecím masem a bylinkovou smetanou
1 h 15 min
Fazolový guláš s klobásou
11 h 25 min
Čočkový guláš se slaninou a chorizem
2 h 50 min
Zapečené těstoviny s játrovým sýrem a sázeným vejcem
1 h 25 min
Fazole gigantes v rajčatové omáčce
45 min
Gulášová polévka s čerstvou paprikou
1 h 35 min
Bramborový guláš s párkem
40 min
Pikantní fazolová polévka
11 h
Paprikový guláš na červeném víně s houskovým knedlíkem
1 h 25 min
Gulášová polévka se zeleninou
1 h 15 min
Katův šleh
35 min