Bramborový guláš

Bramborový guláš

4.7 55 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 10min.
6 porcí

Suroviny

  • 70 gramů pórku na kousky
  • 100 gramů celeru na kousky
  • 100 gramů mrkve na kousky
  • 350 gramů brambor na kousky
  • 100 gramů cibule na čtvrtky
  • 30 gramů olivového oleje
  • 70 gramů anglické slaniny na kostičky (cca 1 cm)
  • 350 gramů vepřového masa, bez kosti na guláš, na kostky (2 cm)
  • 50 gramů rajčatového protlaku
  • 400 gramů vody
  • 2 čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
    2 kostky drůbežího bujónu (0,5 l vody)
  • ½ čajové lžičky soli
  • ½ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 1 čajová lžička mletého kmínu
  • 1 čajová lžička mleté pálivé papriky
  • 150 - 180 gramů červené papriky na proužky (4 cm)
  • 150 - 180 gramů zelené papriky na proužky (4 cm)
  • 1 čajová lžička sušené majoránky
  • 10 gramů čerstvé pažitky nasekané

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 15.5 g
Kalorie 1472 kJ / 351 kcal
Tuk 24.3 g
Vláknina 5.3 g
Sacharidy 23.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...