
Zařízení & příslušenství
Bramborový guláš
Příprava 25min
Celkový 1hod. 10min
6 porcí
Suroviny
-
pórku na kousky70 gramů
-
celeru na kousky100 gramů
-
mrkve na kousky100 gramů
-
brambor na kousky350 gramů
-
cibule na čtvrtky100 gramů
-
olivového oleje30 gramů
-
anglické slaniny na kostičky (cca 1 cm)70 gramů
-
vepřového masa, bez kosti na guláš, na kostky (2 cm)350 gramů
-
rajčatového protlaku50 gramů
-
vody400 gramů
-
zeleninové dochucovací pasty2 čajové lžičky
-
soli½ čajové lžičky
-
mletého černého pepře½ čajové lžičky
-
mletého kmínu1 čajová lžička
-
mleté pálivé papriky1 čajová lžička
-
červené papriky na proužky (4 cm)150 - 180 gramů
-
zelené papriky na proužky (4 cm)150 - 180 gramů
-
sušené majoránky1 čajová lžička
-
čerstvé pažitky nasekané10 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
351 kcal /
1472 kJ
Protein
15.5 g
Tuk
24.3 g
Sacharidy
23.6 g
Vláknina
5.3 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

V jednom hrnci
10 recept
Česká republika
Česká republika