Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Piškotové korpusy
- 50 gramů másla, na kousky
- 8 vajec
- 250 gramů krystalového cukru
- 250 gramů hladké mouky
- 2 špetky soli
- 1 ½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
Šlehačka a jahodové pyré
- 600 gramů smetany, min. 30 % tuku, vychlazené
- 200 gramů jahod
- 10 gramů krystalového cukru
- 40 gramů malin
- 1 polévková lžíce moučkového cukru, na poprášení
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 1753 kJ / 419 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Čokoládové fondue s ovocem a oříšky
20min
Dortíky pečené ve vaječné skořápce
1h 10min
Linecké cukroví
2hod. 40min
Cupcaky s kokosovým mlékem a malinami
2 Std. 15 Min
Piškotový dort s krémem mascarpone
1 Std. 40 Min
Jemná bábovka s kakaovou polevou
2 godz. 10 min
Piškotový korpus
1 Std. 50 Min
Borůvkové cupcaky s krémem z bílé čokolády
1h 45 min
Čokoládový dort se slaným karamelem
2hod. 40min
Ovocné košíčky s krémem
4h
Perníčky
1h 45 min
Palačinky (Crêpes)
1h 15min