Zařízení & příslušenství
Spätzle with Mushroom Cream
Příprava 20min.
Celkový 30min.
4 portions
Suroviny
-
mixed dried mushrooms30 g
-
fine sea salt plus 1 tsp1 Tbsp
-
plain flour300 g
-
medium eggs3
-
whole milk150 g
-
sunflower oil30 g
-
water plus extra for cooking spätzle90 g
-
double cream300 g
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade (see tip)½ heaped tsp
-
furikake seasoning, homemade (volitelně)4 tsp
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
631.3 mg
Protein
11.7 g
Kalorie
1686.9 kJ /
403.2 kcal
Tuk
12.7 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
7 g
Sacharidy
59.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
5 Ingredients
70 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25min
Strawberry Layer Cake
2h
Surimi Stick Salad
15min
Low Carb Stuffed Acorn Squash
1h 20min
Gnocchi with Courgettes (TM5)
20min
Sweet Potato Cheesecake Bars
2h
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15min
Stracciatella Soup
30min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Pear and Gorgonzola Risotto
30min
Minced Meat Cutlets (Kotlety mielone)
30min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45min