Zařízení & příslušenství
Spätzle with Mushroom Cream
Příprava 20min.
Celkový 30min.
4 portions
Suroviny
-
mixed dried mushrooms30 g
-
fine sea salt plus 1 tsp1 Tbsp
-
plain flour300 g
-
medium eggs3
-
whole milk150 g
-
sunflower oil30 g
-
water plus extra for cooking spätzle90 g
-
double cream300 g
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade (see tip)½ heaped tsp
-
furikake seasoning, homemade (volitelně)4 tsp
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
631.3 mg
Protein
11.7 g
Kalorie
1686.9 kJ /
403.2 kcal
Tuk
12.7 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
7 g
Sacharidy
59.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
5 Ingredients
70 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Salted Caramel Basque Cheesecake
13hod. 10min.
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
45min.
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15min.
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1hod.
Soft Carrot Tortilla Chips with Guacamole
1hod.
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette
15min.
Shiitake Teriyaki Dippers
45min.
Texas White Bean Salad
15min.
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
45min.
Aubergine and Lentil Salad
40min.
Pumpkin Risotto
45min.
Traditional Austrian Beef Goulash
4hod.