Spätzle with Mushroom Cream
TM6 TM5

Spätzle with Mushroom Cream

5.0 (3 hodnocení)

Suroviny

  • 30 g mixed dried mushrooms
  • 1 Tbsp fine sea salt, plus 1 tsp
  • 300 g plain flour
  • 3 medium eggs
  • 150 g whole milk
  • 30 g sunflower oil
  • 90 g water, plus extra for cooking spätzle
  • 300 g double cream
  • ½ heaped tsp vegetable stock paste, homemade (see tip)
    nebo ½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • 4 tsp furikake seasoning, homemade

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1686.9 kJ / 403.2 kcal
Protein
11.7 g
Sacharidy
59.2 g
Tuk
12.7 g
Nasycený tuk
7 g
Vláknina
2 g
Sodík
631.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty