Spätzle with Mushroom Cream

Spätzle with Mushroom Cream

4.3 4 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 30min
4 portions

Suroviny

  • mixed dried mushrooms
    30 g
  • fine sea salt plus 1 tsp
    1 Tbsp
  • plain flour
    300 g
  • medium eggs
    3
  • whole milk
    150 g
  • sunflower oil
    30 g
  • water plus extra for cooking spätzle
    90 g
  • double cream
    300 g
  • vegetable stock paste, homemade (see tip)
    ½ heaped tsp
    ½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • furikake seasoning, homemade (volitelně)
    4 tsp

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 403.2 kcal / 1686.9 kJ
Protein 11.7 g
Tuk 12.7 g
Sacharidy 59.2 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 7 g
Sodík 631.3 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...