Persian Carrot and Coconut Cake

Persian Carrot and Coconut Cake

4.7 79 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 20min.
12 slices

Suroviny

Cake
  • pistachio nuts, unsalted, shelled
    100 g
  • carrots cut in pieces
    220 g
  • unsalted butter soft, plus extra for greasing
    150 g
  • medium eggs
    4
  • sugar
    200 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • desiccated coconut
    100 g
  • almond flour
    200 g
Rose cream
  • double cream
    300 g
  • sugar
    30 g
  • rose water to taste
    2 - 3 Tbsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 slice

Protein 9 g
Kalorie 2081 kJ / 497 kcal
Tuk 40 g
Vláknina 5 g
Sacharidy 24 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...