Persian Carrot and Coconut Cake
TM6 TM5

Persian Carrot and Coconut Cake

4.6 (67 hodnocení)

Suroviny

Cake

  • 150 g unsalted butter, soft, cut in pieces, plus extra for greasing
  • 100 g pistachio nuts, unsalted, shelled
  • 220 g carrots, cut in pieces
  • 200 g sugar
  • 4 medium eggs
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 200 g almond flour
  • 100 g desiccated coconut

Rose cream

  • 300 g double cream
  • 30 g sugar
  • 2 - 3 Tbsp rose water, to taste

Nutriční hodnoty
na 1 slice
Kalorie
2081 kJ / 497 kcal
Protein
9 g
Sacharidy
24 g
Tuk
40 g
Vláknina
5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty