Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sauce à la menthe
- 1 citron
- 15 g de feuilles de menthe
- 15 g de coriandre fraîche
- ½ c. à thé de sel
- ⅛ c. à thé de poivre noir fraîchement moulu
- 60 g d'huile d'olive vierge extra
Agneau
- 8 côtelettes d'agneau, avec l'os
- 2 brins de romarin frais
- ½ c. à thé de sel
- ⅛ c. à thé de poivre noir fraîchement moulu
- 15 g d'huile d'olive vierge extra
- 1850 g d'eau (environ, ou suffisamment pour immerger complètement les sacs, mais pas plus haut que la capacité maximale du bol de mixage)
- 30 g de jus de citron
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4283.5 kJ / 1023.8 kcal
- Protein
- 33.9 g
- Sacharidy
- 4.3 g
- Tuk
- 96.7 g
- Nasycený tuk
- 37.5 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 730.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fruits enrobés de chocolat sans allergène
Žádné hodnocení
Beurre de graines de citrouille
35min
Paloma au pamplemousse rose
10 Min
Salsa d'avocat et de tomatilles
10 Min
Vinaigrette épicée à l’ananas
5min
Trempette bière et fromage
15min
Trempette de poivrons (muhammara)
1u.
Jus détox pour la peau
10 Min
Sauce pour salade César
10 Min
Margarita aux agrumes
10 Min
Limonade
5min
Muffins aux bleuets avec glaçage citronné
50min