Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sauce à la menthe
- 1 citron
- 15 g de feuilles de menthe
- 15 g de coriandre fraîche
- ½ c. à thé de sel
- ⅛ c. à thé de poivre noir fraîchement moulu
- 60 g d'huile d'olive vierge extra
Agneau
- 8 côtelettes d'agneau, avec l'os
- 2 brins de romarin frais
- ½ c. à thé de sel
- ⅛ c. à thé de poivre noir fraîchement moulu
- 15 g d'huile d'olive vierge extra
- 1850 g d'eau (environ, ou suffisamment pour immerger complètement les sacs, mais pas plus haut que la capacité maximale du bol de mixage)
- 30 g de jus de citron
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4283.5 kJ / 1023.8 kcal
- Protein
- 33.9 g
- Sacharidy
- 4.3 g
- Tuk
- 96.7 g
- Nasycený tuk
- 37.5 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 730.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Véritables falafels, sauce au tahini
24 Std. 30 Min
Salade de poulet, amandes et canneberges
15min
Riz étuvé aux champignons et aux herbes
1h
Haricots verts à la gremolata
25 min
Salade tex-mex au quinoa et au poulet
30min
Tarte aux fruits arc-en-ciel
1h 40min
Guacamole
5 min
Tzatziki
15min
Chili con carne Cuisson lente
7 Std.
Éplucheur Carpaccio de betteraves et burrata
1h 25min
Cari de Poulet Parfumé (Métrique)
1h
Poudings au caramel anglais (Sticky Toffee Puddings) (Métrique) (TM6)
1h