Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipolle, a metà o in 4 spicchi in verticale (1-2 cipolle piccole)
- 350 g di patate sbucciate e, se necessario, tagliate a metà
- 6 pizzichi di sale
- 6 pizzichi di pepe bianco macinato
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- olio extravergine di oliva q.b.
- 4 filetti di pesce spigola (150 g cad.)
- 12 pomodorini ciliegia in quarti
- 16 olive taggiasche denocciolate
- 2 cucchiai di capperi sott'aceto, sciacquati
- 700 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 971.5 kJ / 232.3 kcal
- Protein
- 28.7 g
- Sacharidy
- 20.9 g
- Tuk
- 4.3 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 1484.7 mg
Alternativní recepty
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40 min
Bocconcini di pollo in crema di zucchine
35 min
Filetti di orata con panure alle olive e zucchine
40 min
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1h
Ombrina al cartoccio con patate
45 min
Pesce al limone con patate e verdure al prezzemolo
40 min
Salmone al curry con verdure invernali
35 min
Insalata pantesca con sgombro
1h
Arrosto di tacchino con spinaci al limone
2h 30 min
Gamberi e calamari speziati
20min
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40 min
Zucchine ripiene tonno, olive e prezzemolo
1h 30min