Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 105 g di olio extravergine di oliva
- 6 spicchi di aglio
- 1500 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi, a pezzi (3 cm)
- 200 g di peperoni rossi, puliti e a listarelle (0,5x5 cm)
- 45 g di farina tipo 00
- 200 g di vino bianco
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
-
1
cucchiaino di origano secco
nebo 1 cucchiaino di origano fresco - 2 - 3 foglie di alloro fresche
- 5 g di sale
- 800 g di patate, pelate e a pezzi (3x4 cm)
- prezzemolo fresco, tritato (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1889.8 kJ / 451.7 kcal
- Protein
- 41.2 g
- Sacharidy
- 25.2 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 3.6 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 407.4 mg
Alternativní recepty
Riso in cagnone
45min
Braciole pugliesi
1h
Broccoli e zucchine al vapore
30min
Polpette alla rucola
40min
Pasta alle verdure (10-12 mesi)
50 min
Muffin frittatine Parmigiano Reggiano e verdure
1h
Crema ai pomodori arrostiti
1 Std. 30 Min
Biscotti friabili al burro
2h 30min
Baby cupcakes
1 Std. 30 Min
Tortino di patate con uovo poché, salsa al Parmigiano Reggiano e tartufo nero
1 godz. 20 min
Straccetti di pollo con cous cous, purea di carote e mela
50 min
Polpettine di patate e tacchino
1 Std. 30 Min