
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 105 g di olio extravergine di oliva
- 6 spicchi di aglio
- 1500 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi a pezzi (3 cm)
- 200 g di peperoni rossi puliti e a listarelle (0,5x5 cm)
- 45 g di farina tipo 00
- 200 g di vino bianco
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
-
1
cucchiaino di origano secco
nebo 1 cucchiaino di origano fresco - 2 - 3 foglie di alloro fresche
- 5 g di sale
- 800 g di patate pelate e a pezzi (3x4 cm)
- prezzemolo fresco tritato (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 451.7 kcal / 1889.8 kJ
- Protein
- 41.2 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 25.2 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Nasycený tuk
- 3.6 g
- Sodík
- 407.4 mg
Alternativní recepty
Crackers al formaggio vegan
Žádné hodnocení
Pancake salato di verdure e tonno
30min
Focaccia semplice senza glutine
27hod. 30min
Gamberoni in guazzetto
40min
Alette di pollo con salsa Buffalo
45min
Frittelle di patate dolci e gamberi
Žádné hodnocení
Riso e salsiccia di Hong Kong
55min
Rigatoni al pesto di zucca e funghi porcini
40min
Crescia alla maceratese
3hod.
Ossibuchi ai funghi
3hod. 30min
Torta gianduia (senza glutine)
1hod.
Donuts glassati
4hod.