Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g di fagioli cannellini secchi, ammollati (vedere consigli)
- 1600 g di acqua
Salsa di sidro
- 35 g di concentrato di pomodoro
-
15
g di melassa di zucchero di canna
nebo 15 g di miele - 15 g di zucchero di canna
- 1 cucchiaino di senape di Digione
- 20 g di aceto di mele
- 180 g di sidro, secco
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 5 g di foglioline di timo fresco
- 80 g di cipolla a pezzi
- 60 g di carota, pelata e a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 520 kJ / 124 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 13.8 g
- Tuk
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Piselli in umido
1 Std. 10 Min
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35min
Fagioli in umido
1 Std. 30 Min
Fagioli rossi in umido
1 godz. 20 min
Fagioli con le cotiche
1 Std. 45 Min
Menù: Spezzatino di manzo con cavolfiore; torta al limone (senza glutine) (Bimby Friend)
2 Std.
Funghi ripieni di quinoa con verdure saporite
45min
Cottura dei fagioli
11h
Spezzatino di pollo, fagioli rossi e patate dolci
45min
Verdure insaporite con salsa ai broccoli
30min
Feijoada
6 Std.
Farina di miglio
10 min