Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 orange non traitée
- 500 g d'eau
- 1000 g de panais, coupés en morceaux
- 100 g de mascarpone
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 810 kJ / 193 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 25.2 g
- Tuk
- 7.5 g
- Vláknina
- 5.5 g
Alternativní recepty
Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert
45 Min
Noix de saint-jacques, purée de panais à l'anis
40min
Purée butternut-noisettes
50min
Purée de topinambour au chocolat blanc
40min
Menu prêt à l'avance - Velouté de panais au foie gras
1h
Velouté de panais à l'huile de noisette
55 Min
Purée de panais et légumes d'hiver
40min
Velouté onctueux de panais et châtaigne
40min
Purée de patate douce au gingembre
30 Min
Purée céleri-pomme
45 Min
Purée panais potiron
45 Min
Purée potiron-orange
30 Min