Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 orange non traitée
- 500 g d'eau
- 1000 g de panais, coupés en morceaux
- 100 g de mascarpone
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 810 kJ / 193 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 25.2 g
- Tuk
- 7.5 g
- Vláknina
- 5.5 g
Alternativní recepty
Purée de topinambour au chocolat blanc
40 Min
Velouté onctueux de panais et châtaigne
40 Min
Purée potiron-orange
30 min
Purée carotte-coco
40 Min
Purée de céleri aux cacahuètes
40 Min
Purée céleri-pomme
45 min
Purée de panais et boulettes aux raisins
40 Min
Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert
45 min
Purée de patate douce au gingembre
30 min
Purée butternut-noisettes
50min
Purée panais potiron
45 min
Purée de panais et légumes d'hiver
40 Min