Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de fromage de chèvre frais
- 5 feuilles de menthe fraîche, ciselées
- 5 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 60 g d'oignons nouveaux
- 1000 g d'asperges vertes, épluchées si nécessaire et coupées en tronçons
- 20 g d'huile d'olive
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 1337 kJ / 322 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Sacharidy
- 10.8 g
- Tuk
- 23 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté de champignons
20 min
Crème de courgette au bleu
25 min
Crème de chou-fleur
30 min
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55 min
Crème de petits pois
40 Min
Crème de chou-fleur
40 Min
Soupe asperge citron
55 min
Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
3h 35min
Crème d'asperge au parmesan et jaune d'œuf confit
45 min
Velouté d'asperge au cerfeuil
30 min
Velouté d'asperges et tuiles de fromage
40 Min
Velouté d'asperge
30 min