Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gousse de vanille, fendue dans la longueur
- 500 g de lait
- 200 g de crème liquide entière, très froide
- 6 jaunes d'œufs
- 80 g de sucre en poudre
- 6 meringues au chocolat
- 150 g de pralin
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1775 kJ / 424 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 36.5 g
- Tuk
- 26.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glace à la vanille
12u.
Opéra
24 Std.
Glace façon "Viennetta" vanille-chocolat
8 Std. 50 Min
Carrés aux framboises
14h 10min
Burgers sucrés
3 Std.
Glace au chocolat
12u.
Eclairs au gianduja et noisettes
4h 15min
Le drômois
12h 45 min
Mystère au chocolat
8h 30min
Eclairs vanille-noix de coco
24 Std.
Glace vanille aux noix de pécan caramélisées
36h
Vacherin glacé à l'abricot
4hod. 30min