Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La ganache au chocolat au lait
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 75 g de crème liquide 35% m.g.
- 130 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 50 g de sucre en poudre
Le biscuit
- 4 œufs
- 1 pincée de sel
- 90 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 40 g de chocolat au lait, non sucré, détaillé en morceaux
- 20 g de beurre
- 500 g d'eau
La finition
- quelques copeaux de chocolat blanc et de chocolat au lait
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 507.9 kJ / 121.8 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Sacharidy
- 10.6 g
- Tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cake chocolat et gingembre confit
1h 15 min
Gâteau aux amandes
1h
Gâteau de Pâques
1h 55min
Choco-praliné abricot (Rodolphe GROIZARD - La Mare aux Oiseaux)
24 godz.
Tartelette chocolat-citron
4h 50 min
Bûche chocolat-orange
3h 45min
Croquant au chocolat
16h 20min
Gâteau choco minute comme un soufflé
25 min
Tarte au chocolat
1 Std. 40 Min
Gâteau tout chocolat
3h 10min
Gâteau au chocolat express
20min
Coulant au chocolat cœur cerise
1h 30min