Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La ganache au chocolat au lait
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 75 g de crème liquide 35% m.g.
- 130 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 50 g de sucre en poudre
Le biscuit
- 4 œufs
- 1 pincée de sel
- 90 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 40 g de chocolat au lait, non sucré, détaillé en morceaux
- 20 g de beurre
- 500 g d'eau
La finition
- quelques copeaux de chocolat blanc et de chocolat au lait
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 507.9 kJ / 121.8 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Sacharidy
- 10.6 g
- Tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bûche chocolat-orange
3h 45 phút
Croustillant au chocolat comme un whoopie pie
1h
Cake chocolat et gingembre confit
1h 15min
Gâteau tout chocolat
3h 10min
Gâteau aux pommes
1h
Tarte aux chocolats
2 Std. 20 Min
Croquant au chocolat
16h 20min
Coulant au chocolat cœur cerise
1 godz. 30 min
Gâteau au chocolat XXL
45 min
Gâteau au chocolat express
20 min
Tarte au chocolat
1sa 40 dk
Charlotte au chocolat
6h 20 min