Braiseret svinekød og æg med ris

Braiseret svinekød og æg med ris

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 portioner

Suroviny

  • vand
    1 liter
  • salt
    1 tsk
  • langkornede hvide ris
    200 gram
  • æg, store
    4
  • løg skåret i stykker
    110 gram
  • gulerødder skåret i stykker
    55 gram
  • sesamolie, koldpresset, lys eller mørk
    15 gram
  • svinekød, hakket brudt i stykker
    450 gram
  • sake
    40 gram
  • soyasauce
    40 gram
  • mirin
    30 gram
  • sukker
    2 tsk
  • sukkerærter skåret i to
    170 gram
  • ristede sesamfrø til pynt
    2 tsk

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1352 mg
Protein 34 g
Kalorie 2883 kJ / 689 kcal
Tuk 35 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 12 g
Sacharidy 51 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše