Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 400 g Zucchini, in Scheiben (5 mm)
-
300
g Rosenkohl, frisch, halbiert
nebo 300 g Rosenkohl,TK , aufgetaut, halbiert - ¾ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- Butter zum Einfetten
- 250 - 300 g Strudelteig aus dem Kühlregal (z. B. von Henglein)
- 4 Eier
- 150 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- 150 g Schmand
- 1 geh. EL Mehl
- 1 Knoblauchzehe
-
2
Stängel Minze, abgezupft
nebo 2 Stängel Petersilie, abgezupft - 200 g Feta, grob zerbröselt
- 1 TL Sesam
- 1 TL Schwarzkümmel-Samen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1750 kJ / 418 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 403 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bulgur mit gebackenem Gemüse
1h
Gegrillte Süßkartoffelscheiben mit Topping (vegan)
35 min
Tagliatelle mit Pastinaken-Pesto
1h
Brokkoli-Auflauf mit körnigem Frischkäse
40 min
Bubble and Squeak
1h 20 min
Gratinierte Cannelloni mit Erbsen-Füllung
1h 10 min
Süßkartoffel-Spargel-Pizza
1h 30 min
Mandelpizza mit Babyspinat
40 min
Blumenkohl-Reissalat mit Erbsen
45 min
Kräuter-Ricotta-Tarte (Low Carb)
1h 45min
Spinat-Reibekuchen-Burger
35 min
Zucchininudeln mit Walnuss-Frischkäse-Pesto
30 min