Rhabarber-Spinat-Gnocchi

3.1 17 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 Portionen

Suroviny

  • Parmesan in Stücken (3 cm)
    50 - 60 g
  • Hefeflocken (volitelně)
    1 EL
  • Haselnüsse
    100 g
  • Wasser
    500 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Gnocchi
    1000 g
  • Pfeffer
    ¼ - ¾
  • Muskat
    3 - 4 Prisen
  • Olivenöl
    30 g
  • Rhabarber
    200 - 300 g
  • Zucker
    1 EL
  • Babyspinat, frisch
    100 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 1716 mg
Protein 21 g
Kalorie 2839 kJ / 679 kcal
Tuk 29 g
Vláknina 9.6 g
Nasycený tuk 5 g
Sacharidy 88 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...