Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
100
gramů xylitolu
nebo 100 gramů erythritolu - 10 gramů citrónové kůry, nejlépe bio, bez bílé části, na plátky
- 150 gramů sušených švestek
- 4 vejce
- 230 gramů hladké mouky
- 2 čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
- 150 gramů bílého jogurtu
- 100 gramů slunečnicového oleje
- 1 špetka soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 992.6 kJ / 237.1 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 35.5 g
- Tuk
- 10.6 g
- Vláknina
- 2.1 g
Alternativní recepty
Cuketový koláč s vlašskými ořechy a datlemi
1h 55min
Halloweenský dýňový koláč
2 Std.
Jablečný chlebíček (bez cukru)
1 Std. 25 Min
Špaldovo-mrkvový chléb
1h 40min
Jablečno-ořechové muffiny
45min
Podzimní celerový salát
15min
Muffiny s jablky a datlemi (bez cukru)
45min
Ovesné sušenky s čokoládou a banánem
35 Min
Mrkvové muffiny s vlašskými ořechy
45min
Špaldová jablečná bábovka bez tuku
1 Std.
Dýňovo-jablečný koláč
3h
Drobenkový koláč z celozrnné mouky s jablky
1h 10min