
Zařízení & příslušenství
Salát z červené řepy
Příprava 5min
Celkový 10min
6 porcí
Suroviny
-
vařené červené řepy napůl300 gramů
-
mrkve oloupané, na kousky (4 cm)100 gramů
-
jablek bez jádřince, na čtvrtky200 gramů
-
olivového oleje10 gramů
-
čerstvého koriandru jen lístky4 snítky
-
čerstvé máty jen lístky3 snítky
-
mandlových lupínků, opražených3 polévkové lžíce
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
93.1 kcal /
389.6 kJ
Protein
2.3 g
Tuk
4.4 g
Sacharidy
13.2 g
Vláknina
4.2 g
Nasycený tuk
0.4 g
Sodík
74.6 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Super saláty
10 recept
Česká republika
Česká republika