Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 gramů vařené červené řepy, napůl
- 100 gramů mrkve, oloupané, na kousky (4 cm)
- 200 gramů jablek, bez jádřince, na čtvrtky
- 10 gramů olivového oleje
- 4 snítky čerstvého koriandru, jen lístky
- 3 snítky čerstvé máty, jen lístky
- 3 polévkové lžíce mandlových lupínků, opražených
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 389.6 kJ / 93.1 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Sacharidy
- 13.2 g
- Tuk
- 4.4 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Sodík
- 74.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Čočkový salát
2 Std. 45 Min
Miso marináda
10 Min
Dýňové stew s cizrnou a kadeřavou kapustou
45 Min
Červeno-zelená čočka se sušenými rajčaty a kapary
35 Min
Batátový eintopf s klobásou a fazolemi
45 Min
Salát detox
10 Min
Kadeřávkový salát s pečenou cizrnou
25 Min
Fazole gigantes v rajčatové omáčce
45 Min
Boršč aneb červená polévka
1 Std. 15 Min
Kari coleslaw
10 Min
Podzimní celerový salát
15 Min
Bílkový chlebíček s mákem a jablky - 2024
1 Std.