Salát z červené řepy
TM6 TM5

Salát z červené řepy

4.8 (8 hodnocení)

Suroviny

  • 300 gramů vařené červené řepy, napůl
  • 100 gramů mrkve, oloupané, na kousky (4 cm)
  • 200 gramů jablek, bez jádřince, na čtvrtky
  • 10 gramů olivového oleje
  • 4 snítky čerstvého koriandru, jen lístky
  • 3 snítky čerstvé máty, jen lístky
  • 3 polévkové lžíce mandlových lupínků, opražených

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
389.6 kJ / 93.1 kcal
Protein
2.3 g
Sacharidy
13.2 g
Tuk
4.4 g
Nasycený tuk
0.4 g
Vláknina
4.2 g
Sodík
74.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty