Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 gramů vařené červené řepy, napůl
- 100 gramů mrkve, oloupané, na kousky (4 cm)
- 200 gramů jablek, bez jádřince, na čtvrtky
- 10 gramů olivového oleje
- 4 snítky čerstvého koriandru, jen lístky
- 3 snítky čerstvé máty, jen lístky
- 3 polévkové lžíce mandlových lupínků, opražených
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 389.6 kJ / 93.1 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Sacharidy
- 13.2 g
- Tuk
- 4.4 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Sodík
- 74.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Banana bread s batáty
2 Std.
Šípkový sirup
24 Std. 30 Min
Kuřecí stew s kroupami
50 Min
Salát detox
10 Min
Veganská dršťková polévka s cizrnou a hlívou ústřičnou
30 Min
Toastie placičky z cottage sýra
30 Min
Carpaccio z červené řepy s burattou (s krytem mixovacích nožů 2v1)
1小时 30 分钟
Podzimní celerový salát
15 分钟
Celozrnné pita chleby s hummusem a zeleninou pro posílení vaší pleti
1 Std. 45 Min
Rychlá kari polévka s kuřetem, růžičkovou kapustou a bulkami
45 Min
Kari coleslaw
10 Min
Batátový eintopf s klobásou a fazolemi
45 Min