Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 gramů vařené červené řepy, napůl
- 100 gramů mrkve, oloupané, na kousky (4 cm)
- 200 gramů jablek, bez jádřince, na čtvrtky
- 10 gramů olivového oleje
- 4 snítky čerstvého koriandru, jen lístky
- 3 snítky čerstvé máty, jen lístky
- 3 polévkové lžíce mandlových lupínků, opražených
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 389.6 kJ / 93.1 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Sacharidy
- 13.2 g
- Tuk
- 4.4 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Sodík
- 74.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cuketové lasagne s mletým masem
50min
Cuketovo-bramborová nádivka
1h 5 min
Salát z červené řepy s halloumi na celozrnném toustu
40 min
Celerový salát s rozinkami a vlašskými ořechy
1h 15min
Podzimní celerový salát
15 Min
Virgin jablečný mošt se ciderem a s pomerančovým sirupem
50min
Kari coleslaw
10 Min
Bulgurový salát s granátovým jablkem a fetou
50min
Rychlá kari polévka s kuřetem, růžičkovou kapustou a bulkami
45 Min
Boršč aneb červená polévka
1h 15min
Čočkový salát
2 Std. 45 Min
Ruský salát z červené řepy
1h 10min