Zařízení & příslušenství
Salát z červené řepy
Příprava 5min.
Celkový 10min.
6 porcí
Suroviny
-
300 gramů vařené červené řepy napůl
-
100 gramů mrkve oloupané, na kousky (4 cm)
-
200 gramů jablek bez jádřince, na čtvrtky
-
10 gramů olivového oleje
-
4 snítky čerstvého koriandru jen lístky
-
3 snítky čerstvé máty jen lístky
-
3 polévkové lžíce mandlových lupínků, opražených
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
74.6 mg
Protein
2.3 g
Kalorie
389.6 kJ /
93.1 kcal
Tuk
4.4 g
Vláknina
4.2 g
Nasycený tuk
0.4 g
Sacharidy
13.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Super saláty
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Veganský crumble s jablky, ořechy a rozinkami v rumu
9hod.
Podzimní celerový salát
15min.
Červeno-zelená čočka se sušenými rajčaty a kapary
35min.
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5min.
Ruský salát z červené řepy
1hod. 10min.
Salát ze spiralizované červené řepy a jablek s fetou a vlašskými ořechy
15min.
Dýňový salát s jablky a ředkvičkami
10min.
Řecký zelný salát
2hod. 15min.
Celerový salát s rozinkami a vlašskými ořechy
1hod. 15min.
Salát z červené řepy s jablky a ořechy
10min.
Salát 5 sekund
5min.
Brokolicový salát
10min.