Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 gramů cibule, napůl
- 4 stroužky česneku
- 1 čajová lžička celého kmínu
- 1 polévková lžíce červené papriky, sladké
- 2 polévkové lžíce majoránky, sušené
- 1 čajová lžička soli
- 2 čajové lžičky citrónové kůry, strouhané
- 1 polévková lžíce balzamikového octa
- 1 polévková lžíce slunečnicového oleje
- 20 gramů rajčatového protlaku
- 500 gramů hovězího masa na guláš, kližky, zbaveného silných šlach
- 700 gramů vody
-
1 - 1 ½
kostky hovězího bujónu
nebo 1 vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty, domácí, masové - 2 špetky pepře černého, mletého
- 1 špetka chilli, drceného, sušeného (volitelně)
- 380 gramů brambor, na kostičky (1 x 1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 896 kJ / 214 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ďábelské toasty
50 Min
Dušené hovězí stew
1 Std. 40 Min
Chléb s chilli
4 godz. 30 min
Uzený hovězí jazyk s omáčkou ze šalotek, rozinek a mandlí
2h 50min
Středomořský kuřecí koláč
50 Min
Cibule plněné šunkou
Keine Bewertungen
Rybí polévka se zeleninou
30 Min
Gulášová polévka deluxe
2 Std.
Paprikový guláš na červeném víně
1 Std. 25 Min
Bramboráky se zelím a slaninou
20 min
Zelňačka
25 Min
Gulášová polévka
1h 5min