素炒打拋肉

素炒打拋肉

5.0 2 rating
Příprava 40min.
Celkový 50min.
2 人份

Suroviny

  • 10 克
  • 乾香菇 泡軟後擠乾,切丁(約1公分)
    30 克
  • 麵腸 切丁(約1公分)
    180 克
  • 2 大匙
  • 新鮮荸薺 切丁(約1公分)
    80 克
  • 新鮮紅辣椒 切斜片
    10 克
  • 素蠔油
    ½ 茶匙
  • 醬油
    1 大匙
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 李型番茄 切丁(約1公分)
    150 克
  • 九層塔 只取葉子
    20 克
  • 檸檬汁
    ½ 大匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 743 mg
Protein 25 g
Kalorie 1340 kJ / 320 kcal
Tuk 12.5 g
Vláknina 9 g
Nasycený tuk 4.5 g
Sacharidy 37.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...