Zařízení & příslušenství
素炒打拋肉
Příprava 40min.
Celkový 50min.
2 人份
Suroviny
-
薑10 克
-
乾香菇 泡軟後擠乾,切丁(約1公分)30 克
-
麵腸 切丁(約1公分)180 克
-
油2 大匙
-
新鮮荸薺 切丁(約1公分)80 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片10 克
-
素蠔油½ 茶匙
-
醬油1 大匙
-
糖1 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
李型番茄 切丁(約1公分)150 克
-
九層塔 只取葉子20 克
-
檸檬汁½ 大匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
743 mg
Protein
25 g
Kalorie
1340 kJ /
320 kcal
Tuk
12.5 g
Vláknina
9 g
Nasycený tuk
4.5 g
Sacharidy
37.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
蔬食下飯菜
7 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan