
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 60 g Zwiebeln halbiert
- 40 g Olivenöl
- 500 g Rindergulasch
- 100 g Knollensellerie in Stücken
- 100 g Pastinaken in Stücken
- 100 g Kartoffeln in Stücken
- 100 g Möhren in Stücken
- 900 g Wasser
- 10 g Honig
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Rindfleischbrühe selbst gemacht
nebo 1 Würfel Rindfleischbrühe (für 0,5 l) - 1 ½ TL Kurkuma
- 1 ½ TL Paprika de la Vera
- 1 Lorbeerblatt
- ½ - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 150 g Perlgraupen mittel
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 434 kcal / 1815 kJ
- Protein
- 24 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 51 g
- Vláknina
- 10.9 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 839 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fisch-Gulasch mit Tomaten und Möhren
45min
Geflügel-Ragout von der Keule
1hod.
Wintersuppe
1hod.
Coq à l'orange mit Kohlrabi und Champignons
2hod. 10min
Asiatisches Hühnerfrikassee
50min
Pikantes Mole-Hähnchen
55min
Rindfleisch süß-sauer mit Reisnudeln
30min
Rindfleisch-Kichererbsen-Curry-Suppe
30min
Fleischiger Kartoffel-Spitzkohl-Eintopf
1hod. 20min
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3hod.
Geschmortes Zitronen-Zimthähnchen mit Wurzelgemüse
1hod. 30min
Blumenkohl-Hähnchen-Suppe
40min