Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 500 g Rindergulasch
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 100 g Pastinaken, in Stücken
- 100 g Kartoffeln, in Stücken
- 100 g Möhren, in Stücken
- 900 g Wasser
- 10 g Honig
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Rindfleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Rindfleischbrühe (für 0,5 l) - 1 ½ TL Kurkuma
- 1 ½ TL Paprika de la Vera
- 1 Lorbeerblatt
- ½ - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 150 g Perlgraupen, mittel
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1815 kJ / 434 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 10.9 g
- Sodík
- 839 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wintersuppe
1h
Linsen-Apfel-Eintopf mit Schweinefleisch
55 min
Winterlicher Hähnchen-Bohnen-Topf
1h
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3 Std.
Hähnchenschenkel-Erbsen-Eintopf
1h 20 min
Süßkartoffel-Hähnchen-Gulasch
45 min
Süßkartoffel-Bratwurst-Eintopf mit Bohnen
45 min
Hähnchen-Lasagne-Suppe mit Bohnen
50 min
Kalbfleisch-Stifado
5h 35min
Hähnchen-Tajine
4h
Slow Cooking Kalbs-Gemüse-Eintopf
2u. 45min
Cajun-Fleisch mit buntem Gemüse
4 Std. 15 Min