Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 200 g Sahne
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l) - 400 g Wasser
- 1 Knoblauchzehe
- 600 g Hähnchenbrust, in Würfeln (3 cm)
- 200 g Pastinaken, in Würfeln (3 cm)
- 3 Prisen Salz
- 2 Eigelb
- 30 g Speisestärke
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1731 kJ / 413 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 751 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wintersuppe
1h
Sous-vide Putenbrust mit Zitrusfrüchten
3h 30 min
Putenfleisch-Bällchen mit Champignonsauce und Süßkartoffeln
45 min
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5h 20 min
Mariniertes Hähnchen mit Erdnusssauce
1h
Scottish Eggs
1h
Geflügel-Ragout von der Keule
1h
Putenbrust mit Honig-Senf-Marinade
30 min
Hähnchen-Tajine
4h
Slow Cooking Kalbs-Gemüse-Eintopf
2 Std. 45 Min
Rinder-Cholent mit Winter-Gemüse
4 Std. 20 Min
Toad in the Hole (Kröte im Loch)
1h