Zařízení & příslušenství
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
Příprava 40min.
Celkový 50min.
4 portions
Suroviny
-
shallots halved50 g
-
olive oil30 g
-
wine125 g
-
water250 g
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade (see tip)½ heaped tsp
-
fine sea salt plus 4 pinches¾ tsp
-
duck breasts, skin on (approx. 170 g each)4
-
ground black pepper plus ¼ tsp4 pinches
-
unsalted butter diced40 g
-
parsnips cut in pieces (3 cm)400 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
698.1 mg
Protein
34.7 g
Kalorie
1895.3 kJ /
453 kcal
Tuk
23 g
Vláknina
5.4 g
Nasycený tuk
8.5 g
Sacharidy
21.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
5 Ingredients
70 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
1hod. 25min.
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1hod. 20min.
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50min.
Béarnaise Sauce
20min.
Chopped Liver
1hod.
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min.
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1hod. 30min.
Slow-cooked Pears in Red Wine
5hod.
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1hod. 35min.
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45min.
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min.
Spaghetti alla Carbonara
30min.