Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction

Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction

4.9 21 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 50min.
4 portions

Suroviny

  • shallots halved
    50 g
  • olive oil
    30 g
  • wine
    125 g
  • water
    250 g
  • chicken stock paste, homemade (see tip)
    ½ heaped tsp
    ½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • fine sea salt plus 4 pinches
    ¾ tsp
  • duck breasts, skin on (approx. 170 g each)
    4
  • ground black pepper plus ¼ tsp
    4 pinches
  • unsalted butter diced
    40 g
  • parsnips cut in pieces (3 cm)
    400 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 698.1 mg
Protein 34.7 g
Kalorie 1895.3 kJ / 453 kcal
Tuk 23 g
Vláknina 5.4 g
Nasycený tuk 8.5 g
Sacharidy 21.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...