
Kompatibilní verze
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g shallots halved
- 30 g olive oil
- 125 g wine
- 250 g water
-
½
heaped tsp chicken stock paste, homemade (see tip)
nebo ½ chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled - ¾ tsp fine sea salt plus 4 pinches
- 4 duck breasts, skin on (approx. 170 g each)
- 4 pinches ground black pepper plus ¼ tsp
- 40 g unsalted butter diced
- 400 g parsnips cut in pieces (3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 453 kcal / 1895.3 kJ
- Protein
- 34.7 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 21.2 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Nasycený tuk
- 8.5 g
- Sodík
- 698.1 mg
Alternativní recepty
Courgetti Carbonara
40min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30min
Potato Stacks with Parmesan and Thyme (TM6)
55min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1hod. 10min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1hod. 35min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Chicken Liver Parfait
2hod. 40min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1hod. 10min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1hod. 30min
Cullen Skink
45min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min