![Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6349a8f9b71205573d3b619b3021d4bc/Derivates/e97eae3dcd0e6d3aeb95c52e36a9776f01394850.jpg)
Kompatibilní verze
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g shallots, halved
- 30 g olive oil
- 125 g wine
- 250 g water
-
½
heaped tsp chicken stock paste, homemade (see tip)
nebo ½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - ¾ tsp fine sea salt, plus 4 pinches
- 4 duck breasts, skin on (approx. 170 g each)
- 4 pinches ground black pepper, plus ¼ tsp
- 40 g unsalted butter, diced
- 400 g parsnips, cut in pieces (3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1895.3 kJ / 453 kcal
- Protein
- 34.7 g
- Sacharidy
- 21.2 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 8.5 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 698.1 mg
Alternativní recepty
Cauliflower Mash
25 Min
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette (TM6)
Ninguna valoración
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Beer Bread with Whipped Marmite Butter
50 min
Hot Toddy
10min
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
10 Std. 30 Min
Braised Red Cabbage with Grated Apples (TM6)
1h 15min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min
Thai Cucumber Salad (TM6)
15 min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h
Smoked Salmon Pâté
5 Min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min