Kompatibilní verze
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g shallots, halved
- 30 g olive oil
- 125 g wine
- 250 g water
-
½
heaped tsp chicken stock paste, homemade (see tip)
nebo ½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - ¾ tsp fine sea salt, plus 4 pinches
- 4 duck breasts, skin on (approx. 170 g each)
- 4 pinches ground black pepper, plus ¼ tsp
- 40 g unsalted butter, diced
- 400 g parsnips, cut in pieces (3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1895.3 kJ / 453 kcal
- Protein
- 34.7 g
- Sacharidy
- 21.2 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 8.5 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 698.1 mg
Alternativní recepty
Pollock in Champagne Sauce
Žádné hodnocení
Shellfish Nage with Champagne
1h 5 min.
Baklava
3 godz. 45 min
Apple Buckle Cake (TM5)
2 Std.
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1 Std. 25 Min
Sausage and Fennel Orzotto
50 Min
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1h 45min
Smoked Salmon Pâté
5 Min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 Std. 35 Min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 Std. 20 Min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 Min