Kompatibilní verze
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g shallots, halved
- 30 g olive oil
- 125 g wine
- 250 g water
-
½
heaped tsp chicken stock paste, homemade (see tip)
nebo ½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - ¾ tsp fine sea salt, plus 4 pinches
- 4 duck breasts, skin on (approx. 170 g each)
- 4 pinches ground black pepper, plus ¼ tsp
- 40 g unsalted butter, diced
- 400 g parsnips, cut in pieces (3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1895.3 kJ / 453 kcal
- Protein
- 34.7 g
- Sacharidy
- 21.2 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 8.5 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 698.1 mg
Alternativní recepty
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Potato Soup with Parsley Pesto
30 min
Spiralized Spicy Pickled Carrots
30 min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2h
Mint Chocolate Chip Syllabubs
1 godz. 10 min
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
45 min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 min
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
35 min
Cullen Skink
45 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35 min.
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2h 40min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min