Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
TM6 TM5 TM31

Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction

4.9 ( 14 hodnocení )

Suroviny

  • 50 g shallots halved
  • 30 g olive oil
  • 125 g wine
  • 250 g water
  • ½ heaped tsp chicken stock paste, homemade (see tip)
    nebo ½ chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled
  • ¾ tsp fine sea salt plus 4 pinches
  • 4 duck breasts, skin on (approx. 170 g each)
  • 4 pinches ground black pepper plus ¼ tsp
  • 40 g unsalted butter diced
  • 400 g parsnips cut in pieces (3 cm)

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
453 kcal / 1895.3 kJ
Protein
34.7 g
Tuk
23 g
Sacharidy
21.2 g
Vláknina
5.4 g
Nasycený tuk
8.5 g
Sodík
698.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty