Zařízení & příslušenství
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
Příprava 40min.
Celkový 50min.
4 portions
Suroviny
-
shallots halved50 g
-
olive oil30 g
-
wine125 g
-
water250 g
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade (see tip)½ heaped tsp
-
fine sea salt plus 4 pinches¾ tsp
-
duck breasts, skin on (approx. 170 g each)4
-
ground black pepper plus ¼ tsp4 pinches
-
unsalted butter diced40 g
-
parsnips cut in pieces (3 cm)400 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
698.1 mg
Protein
34.7 g
Kalorie
1895.3 kJ /
453 kcal
Tuk
23 g
Vláknina
5.4 g
Nasycený tuk
8.5 g
Sacharidy
21.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
5 Ingredients
70 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2hod. 10min.
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2hod. 10min.
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5hod. 15min.
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min.
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1hod. 35min.
Grisons Barley Soup
55min.
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
2hod. 55min.
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min.
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min.
Duck confit with lentil & orange salad
15hod. 40min.
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min.
Minted Mushy Peas with Crème Fraîche
20min.