
Zařízení & příslušenství
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
Příprava 40min
Celkový 50min
4 portions
Suroviny
-
shallots halved50 g
-
olive oil30 g
-
wine125 g
-
water250 g
-
chicken stock paste, homemade (see tip)½ heaped tsp
-
fine sea salt plus 4 pinches¾ tsp
-
duck breasts, skin on (approx. 170 g each)4
-
ground black pepper plus ¼ tsp4 pinches
-
unsalted butter diced40 g
-
parsnips cut in pieces (3 cm)400 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
453 kcal /
1895.3 kJ
Protein
34.7 g
Tuk
23 g
Sacharidy
21.2 g
Vláknina
5.4 g
Nasycený tuk
8.5 g
Sodík
698.1 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

5 Ingredients
70 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko