Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di acqua
- 100 g di confettura di ciliegie
- 50 g di olio di oliva + q.b.
-
30
g di malto di orzo
nebo 30 g di miele - 1 cucchiaino di sale
- 30 g di semi di lino
- 200 g di farina integrale
- 300 g di farina manitoba
- 1 bustina di lievito di birra disidratato
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1242 kJ / 297 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Sacharidy
- 50.6 g
- Tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 4.4 g
Alternativní recepty
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Pane alla zucca e mandorle
5u.
Bevanda a base di mandorle (vegan)
10 min
Cornetti alla frutta secca (vegan)
2 godz. 10 min
Pane ai cereali
3h
Pane intrecciato timo e limone
4 godz.
Panini sfogliati
3h 30min
Focacce ripiene al cavolfiore (Parathas)
45 min
Pane di soia con i semi (vegan)
5u.
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3h
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4 godz.
Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)
4h 5 min