Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di acqua
- 100 g di confettura di ciliegie
- 50 g di olio di oliva + q.b.
-
30
g di malto di orzo
nebo 30 g di miele - 1 cucchiaino di sale
- 30 g di semi di lino
- 200 g di farina integrale
- 300 g di farina manitoba
- 1 bustina di lievito di birra disidratato
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1242 kJ / 297 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Sacharidy
- 50.6 g
- Tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 4.4 g
Alternativní recepty
Pane morbido di farro
19 godz.
Pane in cassetta semplice
19 godz.
Pai Bao (pane asiatico)
5h 30min
Pane proteico
1 godz. 30 min
Panini con muesli
19 Std. 30 Min
Panini della Val Venosta
15h 30min
Pane ai cereali
3h
Ciambella di segale
2h 45min
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3h
Corona di pane sfogliato ai cereali
6h 10min
Panini croccanti
24 Std.
Pane semplice
4h