
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di acqua
- 100 g di confettura di ciliegie
- 50 g di olio di oliva + q.b.
-
30
g di malto di orzo
nebo 30 g di miele - 1 cucchiaino di sale
- 30 g di semi di lino
- 200 g di farina integrale
- 300 g di farina manitoba
- 1 bustina di lievito di birra disidratato
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 297 kcal / 1242 kJ
- Protein
- 7.1 g
- Tuk
- 8.8 g
- Sacharidy
- 50.6 g
- Vláknina
- 4.4 g
Alternativní recepty
Pane contadino
19hod.
Impasto base per pane
1hod.
Pancarrè ai 5 cereali
5hod.
Pane al lardo e timo
4hod. 50min
Pane di avena con semi di zucca
3hod. 50min
Pane ai semi di girasole
22hod.
Pane alla zucca e mandorle
5hod.
Pane di grano saraceno
2hod. 35min
Pane morbido di farro
19hod.
Pane in cassetta semplice
19hod.
Focaccia cipolle e zucca
2hod.
Pane semplice
4hod.