Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 diente de ajo
- 80 g de poro, cortado en trozos (3 cm)
- 20 g de aceite de cacahuate
- 30 g de pasta de curry tailandesa
- 500 g de leche de coco
- ½ cdita de sal
- 600 g de filete de bacalao, fresco, cortado en trozos (4 cm)
- hoja de cilantro picado, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 4 porción
- Kalorie
- 7355 kJ / 1757.9 kcal
- Protein
- 122.9 g
- Sacharidy
- 45.8 g
- Tuk
- 96.5 g
- Nasycený tuk
- 73.7 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 1722 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vinagreta de jengibre y limón
5min
Bowl de atún y aguacate
50min
Pescado con chakalaka de verduras y mantequilla de eneldo
50min
Pescado a la sal con salsa de perejil y limón
40min
Camarones con polenta estilo Georgia
40min
Hamburguesa de rape y salmón
20min
Sake de pescado al vapor con arroz negro y brócoli
55min
Pollo al curry de coco con arroz
45min
Lasaña boloñesa
2 godz. 30 min
Muslos de pollo a la cerveza.
1 godz. 30 min
"Arroz" de coliflor con mariscos
50min
Robalo con jengibre, salsa de soya, arroz y verduras
40min