Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes

Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
6 porties

Suroviny

  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren
    200 g
  • glutenvrije bloem
    200 g
  • ijskoud water
    65 g
  • zout
    1 tl
  • eieren koud
    2
  • water te vullen tot 1 l markering
  • Gruyère kaas in stukken gesneden (2 cm)
    100 g
  • verse peterselie
    3 takjes
  • ham, gekookt, in blokjes
    200 g
  • roomkwark
    60 g
  • gemalen zwarte peper
    ½ tl
  • gerookte paprikapoeder
    ½ tl
  • room, elk type (van koemelk)
    30 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 6 porties

Sodík 8036.8 mg
Protein 103.4 g
Kalorie 12774.8 kJ / 3053.3 kcal
Tuk 233.7 g
Vláknina 22.7 g
Nasycený tuk 133.8 g
Sacharidy 153.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...