Zařízení & příslušenství
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
6 porties
Suroviny
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren200 g
-
glutenvrije bloem200 g
-
ijskoud water65 g
-
zout1 tl
-
eieren koud2
-
water te vullen tot 1 l markering
-
Gruyère kaas in stukken gesneden (2 cm)100 g
-
verse peterselie3 takjes
-
ham, gekookt, in blokjes200 g
-
roomkwark60 g
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
room, elk type (van koemelk)30 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 6 porties
Sodík
8036.8 mg
Protein
103.4 g
Kalorie
12774.8 kJ /
3053.3 kcal
Tuk
233.7 g
Vláknina
22.7 g
Nasycený tuk
133.8 g
Sacharidy
153.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Glutenvrij bakken
12 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Ossenstaart Shepherd's Pie
Žádné hodnocení
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Žádné hodnocení
Vegan Sinaasappel Croissants
Žádné hodnocení
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Žádné hodnocení
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1hod. 30min.
Cashew brood wentelteefjes
Žádné hodnocení
Roze pompelmoes en rode bessensap
Žádné hodnocení
Spaghettinestjes met linzenballen
1hod. 5min.
Peperkoek met Honing
Žádné hodnocení
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min.
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45min.
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1hod.