Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren
- 200 g glutenvrije bloem
- 65 g ijskoud water
- 1 tl zout
- 2 eieren, koud
- water, te vullen tot 1 l markering
- 100 g Gruyère kaas, in stukken gesneden (2 cm)
- 3 takjes verse peterselie
- 200 g ham, gekookt, in blokjes
- 60 g roomkwark
- ½ tl gemalen zwarte peper
- ½ tl gerookte paprikapoeder
- 30 g room, elk type (van koemelk)
- Nutriční hodnoty
- na 6 porties
- Kalorie
- 12774.8 kJ / 3053.3 kcal
- Protein
- 103.4 g
- Sacharidy
- 153.9 g
- Tuk
- 233.7 g
- Nasycený tuk
- 133.8 g
- Vláknina
- 22.7 g
- Sodík
- 8036.8 mg