
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gestoomde bieten
- 700 g water
- 900 g rauwe babybieten rood, geschild en in kwarten of achtsten gesneden
- 4 knoflookteentjes geplet
- 2 takjes verse tijm alleen de blaadjes
- 20 curry blad, vers plus extra om te serveren
- 1 eetlepel extra vergine olijfolie plus extra om te besprenkelen
- zeezout naar smaak
- zwarte peper, gemalen naar smaak
- 1 el sherryazijn
Walnotensaus
- 80 g gepelde walnoten
- 150 g gele ui in tweeën gesneden
- 2 el extra vergine olijfolie
- 125 g plantaardige melk naar smaak
- 20 - 30 g sherryazijn
- ¼ tl pure ahornsiroop
- zout naar smaak
- gemalen zwarte peper naar smaak
- pijnboompitten geroosterd, om te serveren (optioneel)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 491 kcal / 2062.3 kJ
- Protein
- 9.7 g
- Tuk
- 41.5 g
- Sacharidy
- 16.5 g
- Vláknina
- 9.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Žádné hodnocení
Soba noodle mee goreng
40min
Knolselder parmigiana
Žádné hodnocení
Vegan moussaka
1hod. 50min
Zeevruchtenstoofpot
1hod. 5min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16hod.
Gegrilde octopus met aardappelen
2hod. 45min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3hod. 50min
Pierogi met vlees
1hod.
350 g sjalot kleuren
Žádné hodnocení
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min