Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gestoomde bieten
- 700 g water
- 900 g rauwe babybieten, rood, geschild en in kwarten of achtsten gesneden
- 4 knoflookteentjes, geplet
- 2 takjes verse tijm, alleen de blaadjes
- 20 curry blad, vers plus extra om te serveren
- 1 eetlepel extra vergine olijfolie plus extra om te besprenkelen
- zeezout naar smaak
- zwarte peper, gemalen naar smaak
- 1 el sherryazijn
Walnotensaus
- 80 g gepelde walnoten
- 150 g gele ui, in tweeën gesneden
- 2 el extra vergine olijfolie
- 125 g plantaardige melk, naar smaak
- 20 - 30 g sherryazijn
- ¼ tl pure ahornsiroop
- zout, naar smaak
- gemalen zwarte peper, naar smaak
- pijnboompitten, geroosterd, om te serveren (optioneel)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2062.3 kJ / 491 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Sacharidy
- 16.5 g
- Tuk
- 41.5 g
- Vláknina
- 9.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1 Std.
Indiase groentencurry
50 Min
Zoetzure tempé
Žádné hodnocení
Vijfzaden energierepen
Žádné hodnocení
Thaise nachos
Žádné hodnocení
Vegan cheeseburgers
10 Std.
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 Min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30 Min
Iers sodabrood
Žádné hodnocení
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3 Std. 15 Min
Sous-vide octopussalade
Žádné hodnocení
Sous-vide miso aubergine
2h 45min