Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cipolla dorata in quarti
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 30 g di sedano a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 900 g di carne di vitello a pezzi (vedere consigli)
- 120 g di vino bianco
- 500 g di acqua
- 2 cucchiaini rasi di sale
- 100 g di piselli surgelati
- 8 patate piccole, sbucciate
- prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, a piacere
- pepe nero macinato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1711.7 kJ / 409.2 kcal
- Protein
- 33.9 g
- Sacharidy
- 25.1 g
- Tuk
- 18.2 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 661 mg
Alternativní recepty
Trippa alla romana
2 Std.
Cosce di pollo al sale, patate sabbiate e salsa alla senape
1 Std. 30 Min
Tartine con tonno sottovuoto, cipolle in agrodolce e crema di formaggio
1 Std.
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1 Std.
Roastbeef con contorno di funghi porcini
1 Std.
Filetto di manzo in mantello di verza e pancetta
2 Std. 20 Min
Menù: Tonno di gallina e patate prezzemolate; Bonet
10 Min
Stufato di maiale con cipolle in salsa allo sherry
1 Std.
Insalata di cetriolo alla tailandese
15 Min
Pot au feu di pollo al miso a Cottura Lenta
1h 45 min.
Spezzatino di pesce spada a Cottura lenta
1 Std. 40 Min
Pollo Piri Piri con insalata veloce
7h 20min