
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cipolla dorata in quarti
- 80 g di carota pelata e a pezzi
- 30 g di sedano a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 900 g di carne di vitello a pezzi (vedere consigli)
- 120 g di vino bianco
- 500 g di acqua
- 2 cucchiaini rasi di sale
- 100 g di piselli surgelati
- 8 patate piccole, sbucciate
- prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate a piacere
- pepe nero macinato a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 409.2 kcal / 1711.7 kJ
- Protein
- 33.9 g
- Tuk
- 18.2 g
- Sacharidy
- 25.1 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Sodík
- 661 mg
Alternativní recepty
Manzo insaporito con asparagi
30min
Ciambella di polenta con spezzatino a Cottura Lenta
3hod. 30min
Ragù di carne alla bolognese
1hod. 15min
Stufato di coniglio con verdure
1hod.
Polpette di pollo e patate a Cottura Lenta
2hod. 10min
Goulash di maiale e cipolle a Cottura Lenta
3hod.
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1hod.
Sovracosce di pollo speziate alla birra
1hod. 30min
Spezzatino di vitello a Cottura Lenta
2hod. 10min
Costine BBQ a Cottura Lenta
4hod. 25min
Costine di maiale in salsa barbecue
35min
Cannelloni al ragù
1hod. 30min