Spaghetti al nero con ragù di seppie

Spaghetti al nero con ragù di seppie

4.8 54 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 porzioni

Suroviny

  • 30 g di scalogno a metà
  • 60 g olio extravergine di oliva
  • 3 spicchio di aglio
  • 600 g di seppie a listarelle (1x3 cm)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 50 g di vino bianco secco
  • 250 g di polpa di pomodoro a pezzi
    250 g di pomodori datterino, a metà
  • 320 g di spaghetti
  • 8 g di nero di seppia liquido
  • prezzemolo fresco (volitelně) tritato

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 206.9 mg
Protein 30.6 g
Kalorie 2305 kJ / 551 kcal
Tuk 18.7 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 2.2 g
Sacharidy 67 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...