Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di scalogno a metà
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 3 spicchio di aglio
- 600 g di seppie, a listarelle (1x3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 50 g di vino bianco secco
-
250
g di polpa di pomodoro a pezzi
nebo 250 g di pomodori datterino a metà - 320 g di spaghetti
- 8 g di nero di seppia liquido
- prezzemolo fresco, tritato (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2305 kJ / 551 kcal
- Protein
- 30.6 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 18.7 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 206.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55 min
Fettuccine integrali con macco di fave fresche e gamberi
50 min
Pennette con spada e melanzane
50 min
Lasagnette al nero con ragù di polpo
1 godz. 20 min
Cozze al vapore con porri e latte di cocco
45 min
Linguine al nero di seppia
45 min
Amatriciana con cozze
55 min
Tagliatelle al nero di seppia con pomodorini neri e gamberi
1 godz. 20 min
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40 min
Fumetto di gamberi speziato
35 min
Linguine allo scoglio
40 min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20 min