Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di scalogno a metà
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 3 spicchio di aglio
- 600 g di seppie, a listarelle (1x3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 50 g di vino bianco secco
-
250
g di polpa di pomodoro a pezzi
nebo 250 g di pomodori datterino a metà - 320 g di spaghetti
- 8 g di nero di seppia liquido
- prezzemolo fresco, tritato (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2305 kJ / 551 kcal
- Protein
- 30.6 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 18.7 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 206.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Funghi champignon ripieni di zucca
1u.
Bucatini con le canocchie
35min
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40min
Caramelle di pesce con vongole e zucchine
1u. 45min
Involtini di pesce spada all'arancia
45 min
Ravioli ai carciofi con sugo di gamberi
2u.
Pasta con pesto di carciofi
30min
Linguine al nero di seppia
45 min
Sautè di cozze e vongole
40min
Spaghetti al nero di seppia con salsa al Parmigiano Reggiano
45 min
Spaghetti alle vongole
4 godz. 40 min
Maltagliati al pesto di zucchine e gamberi
50min