Tagliatelle ai funghi (senza glutine)

Tagliatelle ai funghi (senza glutine)

4.6 16 hodnocení
Příprava 1hod.
Celkový 1hod. 30min.
4 porzioni

Suroviny

Pasta
  • 80 g di acqua
  • 10 - 15 g di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino raso di sale
  • 3 uova
  • 300 g di farina senza glutine per pasta
Salsa ai funghi
  • 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 spicchio di aglio
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 500 g di funghi porcini freschi a fette
  • ½ cucchiaino di sale

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1345.5 mg
Protein 14.9 g
Kalorie 2165.8 kJ / 517.8 kcal
Tuk 21.2 g
Vláknina 4.4 g
Nasycený tuk 3.6 g
Sacharidy 66.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...