Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 80 g di acqua
- 10 - 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino raso di sale
- 3 uova
- 300 g di farina senza glutine per pasta
Salsa ai funghi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di funghi porcini freschi a fette
- ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2165.8 kJ / 517.8 kcal
- Protein
- 14.9 g
- Sacharidy
- 66.4 g
- Tuk
- 21.2 g
- Nasycený tuk
- 3.6 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 1345.5 mg
Alternativní recepty
Lasagne funghi e salsiccia
1sa 40 dk
Tagliatelle al ragù
1sa 10 dk
Tagliatelle ai funghi
1sa
Tagliatelle con ragù di salsiccia e funghi
1sa 30 dk
Tagliatelle di kamut ai funghi (vegan)
1sa 40 dk
Lasagne ai funghi (senza glutine)
2h 5 min
Pasta alle verdure (10-12 mesi)
50 min
Lasagne con zucchine e salmone al profumo di limone
2sa
Linguine allo scoglio
40 min
Spaghetti alla checca
40 min
Patate duchessa con verdure
1h 15min
Rosette ricotta e spinaci con ragù di salsiccia
2sa 20 dk