Minestra saporita di riso e legumi

Minestra saporita di riso e legumi

4.7 78 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 porzioni

Suroviny

  • 20 - 25 g olio extravergine di oliva
  • 150 g di misto per soffritto (cipolla, cipollotti, porri), a pezzi (2 cm)
  • 350 g di verdure miste (zucchine, carote, zucca, pomodori, patate), a pezzi (2 cm)
  • 200 g di piselli surgelati
    200 g di fagioli, surgelati
  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
    1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • ½ - 1 cucchiaino di sale
  • 60 - 80 g di riso per minestra

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 394.2 mg
Protein 5.4 g
Kalorie 722.5 kJ / 172.8 kcal
Tuk 6.3 g
Vláknina 4.7 g
Nasycený tuk 0.9 g
Sacharidy 25.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...