
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolla in quarti
- 80 g di carota pelata e a pezzi
- 30 g di gambo di sedano
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di salsiccia spellata e sbriciolata
- 500 - 550 g di acqua
- 200 g di passata di pomodoro
- 200 g di lenticchie in scatola, sciacquate e sgocciolate
- 200 g di fagioli borlotti in scatola, sciacquati e sgocciolati
- 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
- pepe nero macinato fresco a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 461.1 kcal / 1929 kJ
- Protein
- 24 g
- Tuk
- 20.8 g
- Sacharidy
- 47.4 g
- Vláknina
- 10.5 g
- Nasycený tuk
- 5.1 g
- Sodík
- 658.3 mg
Alternativní recepty
Zuppa di lenticchie e pomodori con patate ripiene di funghi
1hod.
Crema di lenticchie e pomodori secchi
15min
Linguine allo sgombro
30min
Zuppa di broccoli e formaggio
40min
Goulash di maiale e cipolle a Cottura Lenta
3hod.
Vincisgrassi
2hod. 30min
Stufato di lenticchie
1hod.
Minestra di zucca, castagne e fagioli
40min
Zuppa frantoiana
45min
Minestra di orzo e funghi
1hod.
Ceci al pomodoro
40min
Zuppa di fagioli alla greca (Fasolada)
45min