Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di pomodorini a metà
- 1 pizzico di sale
- 200 g di seppioline fresche, pulite a pezzi (2 cm)
- 70 g di vino bianco secco
- 250 g di fregola
- 200 g di gamberi crudi, puliti
- 150 g di molluschi conchigliferi misti
- 480 g di acqua calda (non bollente)
- 1 dado per brodo vegetale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1847.9 kJ / 441.7 kcal
- Protein
- 29.1 g
- Sacharidy
- 53.7 g
- Tuk
- 9.8 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 656.7 mg
Alternativní recepty
Panino con polpo
6h 30min
Filetti di orata con panure alle olive e zucchine
40min
Gamberi e calamari speziati
20min
Caramelle di pesce con vongole e zucchine
1h 45 min
Filetti di sgombro all'arancia
40min
Tagliata di tonno ai pistacchi con crema di ceci (per 2 persone)
1h 15min
Filetto di manzo con peperonata
40min
Filetti di salmone, riso basmati e contorno di cavolfiore
30min
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2h
Insalata di polpo e patate
2h
Insalata di totani, gamberi e verdurine croccanti
45min
Linguine allo scoglio
40min