Fregola ai frutti di mare
TM6 TM5

Fregola ai frutti di mare

4.1 (12 hodnocení)

Suroviny

  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 200 g di pomodorini a metà
  • 1 pizzico di sale
  • 200 g di seppioline fresche, pulite a pezzi (2 cm)
  • 70 g di vino bianco secco
  • 250 g di fregola
  • 200 g di gamberi crudi, puliti
  • 150 g di molluschi conchigliferi misti
  • 480 g di acqua calda (non bollente)
  • 1 dado per brodo vegetale

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
1847.9 kJ / 441.7 kcal
Protein
29.1 g
Sacharidy
53.7 g
Tuk
9.8 g
Nasycený tuk
1.6 g
Vláknina
3.8 g
Sodík
656.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty