Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di pomodorini a metà
- 1 pizzico di sale
- 200 g di seppioline fresche, pulite a pezzi (2 cm)
- 70 g di vino bianco secco
- 250 g di fregola
- 200 g di gamberi crudi, puliti
- 150 g di molluschi conchigliferi misti
- 480 g di acqua calda (non bollente)
- 1 dado per brodo vegetale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1847.9 kJ / 441.7 kcal
- Protein
- 29.1 g
- Sacharidy
- 53.7 g
- Tuk
- 9.8 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 656.7 mg
Alternativní recepty
Polpo alla Luciana
1h 30min
Fregola con le seppie
40 Min
Gamberoni in guazzetto
40 Min
Salmone con pesto di cedro
30 Min
Gamberi e calamari speziati
20 Min
Insalata di totani, gamberi e verdurine croccanti
45 Min
Nasello in salsa all'arancia
2 Std. 30 Min
Insalata di polpo e patate
2 Std.
Spezzatino di pesce spada a Cottura lenta
1 Std. 40 Min
Fregola con le arselle
45 Min
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13 Std.
Paella veloce
40 Min