Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di pomodorini a metà
- 1 pizzico di sale
- 200 g di seppioline fresche, pulite a pezzi (2 cm)
- 70 g di vino bianco secco
- 250 g di fregola
- 200 g di gamberi crudi, puliti
- 150 g di molluschi conchigliferi misti
- 480 g di acqua calda (non bollente)
- 1 dado per brodo vegetale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1847.9 kJ / 441.7 kcal
- Protein
- 29.1 g
- Sacharidy
- 53.7 g
- Tuk
- 9.8 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 656.7 mg
Alternativní recepty
Fregola con le arselle
45min
Tranci di salmone con cavoli colorati e pinoli
30min
Insalata di totani, gamberi e verdurine croccanti
45min
Costolette di agnello in salsa bernese
4h
Entrecote con risotto ai funghi
40min
Cous cous con moscardini e olive
1h
Tagliata di manzo marinata al caffè e salsa ai frutti rossi
4h 30 min
Cous cous di mare freddo
1h 30min
Insalata di polpo e patate
2h
Cappone agli agrumi con purè di carote
2h 30 min
Arrosto con contorno di castagne e patate
2h
Linguine allo sgombro
30min