
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di pomodorini a metà
- 1 pizzico di sale
- 200 g di seppioline fresche, pulite a pezzi (2 cm)
- 70 g di vino bianco secco
- 250 g di fregola
- 200 g di gamberi crudi puliti
- 150 g di molluschi conchigliferi misti
- 480 g di acqua calda (non bollente)
- 1 dado per brodo vegetale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 441.7 kcal / 1847.9 kJ
- Protein
- 29.1 g
- Tuk
- 9.8 g
- Sacharidy
- 53.7 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Sodík
- 656.7 mg
Alternativní recepty
Manzo insaporito con asparagi
30min
Fregola con le arselle
45min
Spaghetti di mele con salsa alle fragole
Žádné hodnocení
Frittelle di riso
1hod.
Gamberi e calamari speziati
20min
Bloody Mary analcolico
10min
Insalata di polpo e patate
2hod.
Fregola con le seppie
40min
Cheese naan (vegan)
2hod. 30min
Stinco di maiale con patate
2hod.
Bicchierini di gamberi in salsa cocktail
1hod.
Tagliatelle con ragù di salsiccia e funghi
1hod. 30min