Baklava

Baklava

4.7 121 rating
Příprava 20min.
Celkový 3hod. 10min.
20 porcji

Suroviny

Baklava
  • 350 g orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych
    350 g orzechów włoskich, łuskanych
  • 80 g masła pokrojonego na kawałki
  • 50 g oleju
  • 50 g cukru
  • 1 - 2 łyżki wody z kwiatów pomarańczy (volitelně)
  • 10 płatów ciasta filo
Syrop
  • 200 g cukru
  • 100 g wody
  • 1 łyżeczka cynamonu, mielonego (volitelně)
  • 1 łyżeczka wody z kwiatów pomarańczy (volitelně)
  • 2 łyżeczki soku z cytryny, świeżo wyciśniętego

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porcję

Sodík 46.8 mg
Protein 4.3 g
Kalorie 942.9 kJ / 225.3 kcal
Tuk 14.3 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 3.5 g
Sacharidy 22.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...