Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g raw sugar
- 100 g sherry vinegar
- 100 g dry sherry
- 2 pinches sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 60 g extra virgin olive oil
- 1000 g water
- 50 g white vinegar
- Nutriční hodnoty
- na 320 g
- Kalorie
- 6944.4 kJ / 1659.8 kcal
- Protein
- 0.5 g
- Sacharidy
- 257 g
- Tuk
- 59.4 g
- Nasycený tuk
- 9.2 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 355.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Celeriac Remoulade (TM6)
Keine Bewertungen
Placki (Thermomix® Cutter, TM6)
35 Min
Sous-vide Apples with Lemon Thyme and Elderflower
1 Std. 15 Min
Crème pâtissière
15 Min
Gnocchi tricolore
35 Min
Romesco dip
10 Min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 Std. 15 Min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM6)
20 Min
Persian honeycomb bark
1h 30min
Sriracha Sauce
72 Std. 20 Min
Beurre blanc
15 Min