Zařízení & příslušenství
Rhubarb and ginger crème brûlée
Příprava 15min.
Celkový 7hod. 30min.
8 portions
Suroviny
-
piece fresh ginger2 cm
-
rhubarb cut into slices (1 cm)250 g
-
caster sugar plus extra to sprinkle100 g
-
orange zest no white pith1 tsp
-
pouring (whipping) cream600 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg yolks7
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
35.8 mg
Protein
3.8 g
Kalorie
1483.5 kJ /
354.6 kcal
Tuk
31 g
Vláknina
0.6 g
Nasycený tuk
18.4 g
Sacharidy
16.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Summer Harvest
14 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Cranberry bacon stuffing
10min.
Almond shortbread biscuits
2hod. 10min.
Smoked Mackerel Pâté
55min.
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1hod. 30min.
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min.
Saffron and cardamom poached pears
40min.
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1hod. 10min.
Rhubarb crumble
45min.
Hearty seafood chowder
45min.
Cherry and almond clafoutis pudding
3hod.
Poached salmon and beetroot blinis
45min.
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9hod. 50min.