Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 cm piece fresh ginger
- 250 g rhubarb, cut into slices (1 cm)
- 100 g caster sugar, plus extra to sprinkle
- 1 tsp orange zest, no white pith
- 600 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp natural vanilla extract
- 7 egg yolks
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1483.5 kJ / 354.6 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 16.8 g
- Tuk
- 31 g
- Nasycený tuk
- 18.4 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 35.8 mg
Alternativní recepty
Rhubarb, orange and almond Cake
1 godz. 30 min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Žádné hodnocení
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40 min
Gin and tonic drizzle cake
1h
Strawberry and meringue semifreddo
12 godz. 15 min
Amaretto biscuits
30 min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 Min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35min
Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise
1 godz. 30 min
Traditional crème brûlée
25h
Christmas Pudding
14 Std. 30 Min
Nougat glacé with raspberry coulis
24h 25min