![Rhubarb and ginger crème brûlée Rhubarb and ginger crème brûlée](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/73f6540a-473e-41f7-83ef-8b4d2926a5e9/Derivates/b1f471e0-35c1-446d-8d48-a22ec97ea214.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 cm piece fresh ginger
- 250 g rhubarb, cut into slices (1 cm)
- 100 g caster sugar, plus extra to sprinkle
- 1 tsp orange zest, no white pith
- 600 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp natural vanilla extract
- 7 egg yolks
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1483.5 kJ / 354.6 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 16.8 g
- Tuk
- 31 g
- Nasycený tuk
- 18.4 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 35.8 mg
Alternativní recepty
Viennese whirl mince pies
1 Std. 40 Min
Classic christmas fruit mince
1 godz. 10 min
Rhubarb crumble
45 Min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 min
Elly Berryman's plum shortcake
1 Std.
Sweet shortcrust pastry
1 Std. 50 Min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 Std.
Gin and juniper berry marmalade
1 godz. 30 min
Christmas mince pies
1 Std. 40 Min
Mint béarnaise
25 min
Roast beef and rhubarb chutney pies
2h 15min
Rhubarb Fool
1 godz. 10 min