Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 cm piece fresh ginger
- 250 g rhubarb, cut into slices (1 cm)
- 100 g caster sugar, plus extra to sprinkle
- 1 tsp orange zest, no white pith
- 600 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp natural vanilla extract
- 7 egg yolks
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1483.5 kJ / 354.6 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 16.8 g
- Tuk
- 31 g
- Nasycený tuk
- 18.4 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 35.8 mg
Alternativní recepty
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24 Std. 30 Min
Lemon caper butter
10 Min
Grape bakewell tart
1h 20 phút
Orange liqueur zabaglione
15min
Rhubarb Fool
1h 10min
Tarte tatin
2 Std.
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6h 25min
Nougat glacé with raspberry coulis
24hod. 25min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1h 5min
Traditional crème brûlée
25 Std.
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50 Min
Lemon curd (TM6)
15min