Rhubarb and ginger crème brûlée

Rhubarb and ginger crème brûlée

4.7 12 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 7hod. 30min.
8 portions

Suroviny

  • piece fresh ginger
    2 cm
  • rhubarb cut into slices (1 cm)
    250 g
  • caster sugar plus extra to sprinkle
    100 g
  • orange zest no white pith
    1 tsp
  • pouring (whipping) cream
    600 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • egg yolks
    7

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 35.8 mg
Protein 3.8 g
Kalorie 1483.5 kJ / 354.6 kcal
Tuk 31 g
Vláknina 0.6 g
Nasycený tuk 18.4 g
Sacharidy 16.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...