
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 cm piece fresh ginger
- 250 g rhubarb cut into slices (1 cm)
- 100 g caster sugar plus extra to sprinkle
- 1 tsp orange zest no white pith
- 600 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp natural vanilla extract
- 7 egg yolks
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 354.6 kcal / 1483.5 kJ
- Protein
- 3.8 g
- Tuk
- 31 g
- Sacharidy
- 16.8 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Nasycený tuk
- 18.4 g
- Sodík
- 35.8 mg
Alternativní recepty
Rhubarb Fool
1hod. 10min
Easy citrus pie
1hod.
Delicious lemon pudding
55min
Rhubarb crumble
45min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24hod. 35min
Lemon curd (TM6)
15min
Rhubarb and ginger gin fizz
336hod. 10min
Pear Frangipane
1hod. 30min
Brandy Butter
10min
Gin and tonic drizzle cake
1hod.
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9hod. 50min
Tarte tatin
2hod.