
Zařízení & příslušenství
Rhubarb and ginger crème brûlée
Příprava 15min
Celkový 7hod. 30min
8 portions
Suroviny
-
piece fresh ginger2 cm
-
rhubarb cut into slices (1 cm)250 g
-
caster sugar plus extra to sprinkle100 g
-
orange zest no white pith1 tsp
-
pouring (whipping) cream600 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg yolks7
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
354.6 kcal /
1483.5 kJ
Protein
3.8 g
Tuk
31 g
Sacharidy
16.8 g
Vláknina
0.6 g
Nasycený tuk
18.4 g
Sodík
35.8 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Summer Harvest
14 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland