Zařízení & příslušenství
Rhubarb and ginger crème brûlée
Příprava 15min.
Celkový 7hod. 30min.
8 portions
Suroviny
-
piece fresh ginger2 cm
-
rhubarb cut into slices (1 cm)250 g
-
caster sugar plus extra to sprinkle100 g
-
orange zest no white pith1 tsp
-
pouring (whipping) cream600 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg yolks7
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
35.8 mg
Protein
3.8 g
Kalorie
1483.5 kJ /
354.6 kcal
Tuk
31 g
Vláknina
0.6 g
Nasycený tuk
18.4 g
Sacharidy
16.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Summer Harvest
14 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9hod.
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1hod. 15min.
Beurre blanc
15min.
Fruity pear mince tarts
2hod. 30min.
Brandy cream
15min.
Spiced red wine pears
45min.
Brandy Butter
10min.
Retro prawn cocktail
20min.
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24hod. 25min.
Rhubarb and strawberry fool
2hod. 15min.
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2hod. 10min.
Hollandaise
15min.