Zařízení & příslušenství
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter, using modes)
Příprava 15min.
Celkový 20min.
4 portions
Suroviny
-
beetroot small, peeled (see Tip)300 g
-
zucchini cut into pieces (5 cm long)250 g
Dressing
-
extra virgin olive oil70 g
-
white vinegar30 g
-
lemon juice15 g
-
Dijon mustard½ tsp
-
maple syrup10 g
-
dried basil½ tsp
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
burrata cheese250 g
-
fresh basil leaves only, torn
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
506.7 mg
Protein
15.9 g
Kalorie
1650.4 kJ /
394.5 kcal
Tuk
31.7 g
Vláknina
2.8 g
Nasycený tuk
11 g
Sacharidy
12.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Raw cauliflower tabouli
30min.
Chilli raita potato salad
55min.
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45min.
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40min.
Rava payasam
50min.
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
15min.
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5hod. 15min.
Tomatoes with wasabi dressing
10min.
Curried cauliflower salad
40min.
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35min.
Salmon niçoise salad
35min.
Warm broccoli salad with rocket pesto
30min.