Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g beetroot, small, peeled (see Tip)
- 250 g zucchini, cut into pieces (5 cm long)
Dressing
- 70 g extra virgin olive oil
- 30 g white vinegar
- 15 g lemon juice
- ½ tsp Dijon mustard
- 10 g maple syrup
- ½ tsp dried basil
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 250 g burrata cheese
- fresh basil, leaves only, torn
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1650.4 kJ / 394.5 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Sacharidy
- 12.6 g
- Tuk
- 31.7 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 506.7 mg
Alternativní recepty
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
15min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4h 20min
Mocha eggnog easter bake
1h 30min
Salt cod gratin
50min
Kvass fermented beetroot salad
168j 15 menit
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10min
Braised Red Cabbage with Grated Apples (TM6)
1 Std. 15 Min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, TM6)
40 min