Zařízení & příslušenství
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter, using modes)
Příprava 15min.
Celkový 20min.
4 portions
Suroviny
-
beetroot small, peeled (see Tip)300 g
-
zucchini cut into pieces (5 cm long)250 g
Dressing
-
extra virgin olive oil70 g
-
white vinegar30 g
-
lemon juice15 g
-
Dijon mustard½ tsp
-
maple syrup10 g
-
dried basil½ tsp
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
burrata cheese250 g
-
fresh basil leaves only, torn
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
506.7 mg
Protein
15.9 g
Kalorie
1650.4 kJ /
394.5 kcal
Tuk
31.7 g
Vláknina
2.8 g
Nasycený tuk
11 g
Sacharidy
12.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Vegan Eggplant Massaman Curry
50min.
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35min.
Pasta e fagioli
26hod.
Coconut Yoghurt
19hod. 15min.
Mushroom risotto
30min.
Lime and ginger dressing
30min.
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter)
20min.
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash (MEATER+®)
1hod. 15min.
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
30min.
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min.
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min.
Capsicum and sun-dried tomato dip
5min.