Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter, TM6)

Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter, TM6)

4.5 4 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 20min
4 portions

Suroviny

  • beetroot small, peeled (see Tip)
    300 g
  • zucchini cut into pieces (5 cm long)
    250 g
Dressing
  • extra virgin olive oil
    70 g
  • white vinegar
    30 g
  • lemon juice
    15 g
  • Dijon mustard
    ½ tsp
  • maple syrup
    10 g
  • dried basil
    ½ tsp
  • sea salt
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper
    1 - 2 pinches
  • burrata cheese
    250 g
  • fresh basil leaves only, torn

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 394.5 kcal / 1650.4 kJ
Protein 15.9 g
Tuk 31.7 g
Sacharidy 12.6 g
Vláknina 2.8 g
Nasycený tuk 11 g
Sodík 506.7 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...