
Zařízení & příslušenství
Pancetta and asparagus galettes
Příprava 35min
Celkový 1hod. 5min
6 portions
Suroviny
Batter
-
buckwheat groats140 g
-
salt2 tsp
-
full cream milk140 g
-
beer (lager - see Tips)140 g
-
eggs2
Filling
-
Gruyère cheese cut into pieces (2 cm)120 g
-
olive oil plus extra for frying20 g
-
pancetta cut into pieces (2 cm)115 g
-
eschalot1
-
asparagus trimmed and cut into thin slices220 g
-
eggs6
-
ground black pepper1 pinch
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
376.9 kcal /
1582.9 kJ
Protein
25.9 g
Tuk
21 g
Sacharidy
18.2 g
Vláknina
3.3 g
Nasycený tuk
8 g
Sodík
1277.9 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Focus on Buckwheat
9 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland