Pancetta and asparagus galettes
TM6 TM5 TM31

Pancetta and asparagus galettes

4.9 (8 hodnocení)

Suroviny

Batter

  • 140 g buckwheat groats
  • 2 tsp salt
  • 140 g full cream milk
  • 140 g beer (lager - see Tips)
  • 2 eggs

Filling

  • 120 g Gruyère cheese, cut into pieces (2 cm)
  • 20 g olive oil, plus extra for frying
  • 115 g pancetta, cut into pieces (2 cm)
  • 1 eschalot
  • 220 g asparagus, trimmed and cut into thin slices
  • 6 eggs
  • 1 pinch ground black pepper

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1582.9 kJ / 376.9 kcal
Protein
25.9 g
Sacharidy
18.2 g
Tuk
21 g
Nasycený tuk
8 g
Vláknina
3.3 g
Sodík
1277.9 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty