Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Batter
- 140 g buckwheat groats
- 2 tsp salt
- 140 g full cream milk
- 140 g beer (lager - see Tips)
- 2 eggs
Filling
- 120 g Gruyère cheese, cut into pieces (2 cm)
- 20 g olive oil, plus extra for frying
- 115 g pancetta, cut into pieces (2 cm)
- 1 eschalot
- 220 g asparagus, trimmed and cut into thin slices
- 6 eggs
- 1 pinch ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1582.9 kJ / 376.9 kcal
- Protein
- 25.9 g
- Sacharidy
- 18.2 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 1277.9 mg
Alternativní recepty
White bean purée and anchovy on crostini
45 min
Sardines with tomato couscous
55min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1h 5min
Zhoug
10min
Buckwheat mushroom tartlets
1 godz. 45 min
Courgette strudel
1 Std. 20 Min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1h 10min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16h 20min
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Sweet potato and grain salad
1h 30min
Hazelnut torte
3h 15min
Gougères
55min