Whole roast broccoli with romesco sauce
TM6 TM5 TM31

Whole roast broccoli with romesco sauce

4.5 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 1 broccoli (approx, 400 g), whole, stalk trimmed to sit flat
  • 1 red capsicum, deseeded, cut into pieces
  • ½ red onion, cut into pieces
  • 2 Roma tomatoes, halved
  • ½ lemon
  • 3 garlic cloves
  • 3 tbsp water
  • ½ tsp smoked paprika
  • 70 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
  • sea salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • 30 g harissa paste (see Tip)
  • 30 g flaked almonds, toasted, plus extra to garnish
  • 2 sprigs fresh parsley, leaves only, fully dried, fried (optional)

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1017.4 kJ / 243.2 kcal
Protein
3.9 g
Sacharidy
11.1 g
Tuk
21.6 g
Nasycený tuk
3 g
Vláknina
3.8 g
Sodík
21 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty