Risotto zafferano e panettone

Risotto zafferano e panettone

3.8 6 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porzioni

Suroviny

  • 900 - 950 g di acqua
  • 2 cucchiaini di amido di mais (10 g circa)
  • 15 - 20 pistilli di zafferano
  • 320 g di riso per risotto (Carnaroli cottura 17-18 minuti)
  • 1 ½ dado di carne o vegetale
  • 1 - 2 fette di panettone
  • 40 g di burro a pezzi
  • ½ scorza di arancia grattugiata
  • 1 cucchiaio di aceto di vino bianco (volitelně)
  • 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • uva passa q.b. per decorare

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 71.6 mg
Protein 11.5 g
Kalorie 2130.5 kJ / 509.3 kcal
Tuk 15.5 g
Vláknina 1.1 g
Nasycený tuk 6.9 g
Sacharidy 86.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...