Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 carciofi, puliti e a listarelle
- 80 g di porro a rondelle
- 2 fettine di limone
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1817.1 kJ / 434 kcal
- Protein
- 9.6 g
- Sacharidy
- 38.2 g
- Tuk
- 30.6 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 15.2 g
- Sodík
- 258 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 godz. 30 min
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1 Std. 20 Min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1 Std. 20 Min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3 godz. 30 min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1u. 10min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3 godz. 30 min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1 godz. 30 min
Calamari Sottovuoto
50 min.
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 Std. 20 Min
Asparagi sottovuoto
50 min.
Gamberi freschi sottovuoto
1h
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5 godz. 30 min