Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 carciofi, puliti e a listarelle
- 80 g di porro a rondelle
- 2 fettine di limone
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1817.1 kJ / 434 kcal
- Protein
- 9.6 g
- Sacharidy
- 38.2 g
- Tuk
- 30.6 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 15.2 g
- Sodík
- 258 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 Std. 35 Min
Pesce spada agli agrumi sottovuoto
1h 15min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30 min
Pere sottovuoto alla cannella
2 Std. 5 Min
Ratatouille di verdure sottovuoto
1h
Calamari Sottovuoto
50min
Contorno di zucchine sottovuoto
30 min
Pollo piccante Sottovuoto con carote glassate
2 Std. 50 Min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20min
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45 min
Mele sottovuoto alla cannella
1h 50 min
Pollo speziato sottovuoto
1h 50 min