Glutenvrije gevulde pepers

Glutenvrije gevulde pepers

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 25min.
4 porties

Suroviny

  • Edammer kaas in stukken gesneden
    100 g
  • olijfolie
    40 g
  • lente-ui in stukken gesneden
    30 g
  • knoflookteentjes
    2
  • tonijn, uit blik
    150 g
  • spaanse tomatensaus (tomate frito)
    50 g
  • ontpitte olijven
    10 g
  • gemalen cayennepeper
    ½ tl
  • zout
    1 tl
  • gerookte paprikapoeder
    ½ tl
  • piquillo peper
    400 g
  • eieren
    2
  • glutenvrij witte bloem
    50 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 porties

Sodík 4217.8 mg
Protein 79.4 g
Kalorie 5595.8 kJ / 1337.4 kcal
Tuk 81.8 g
Vláknina 14.7 g
Nasycený tuk 26.7 g
Sacharidy 69.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...