
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Edammer kaas in stukken gesneden
- 40 g olijfolie
- 30 g lente-ui in stukken gesneden
- 2 knoflookteentjes
- 150 g tonijn, uit blik
- 50 g spaanse tomatensaus (tomate frito)
- 10 g ontpitte olijven
- ½ tl gemalen cayennepeper
- 1 tl zout
- ½ tl gerookte paprikapoeder
- 400 g piquillo peper
- 2 eieren
- 50 g glutenvrij witte bloem
- Nutriční hodnoty
- na 4 porties
- Kalorie
- 1337.4 kcal / 5595.8 kJ
- Protein
- 79.4 g
- Tuk
- 81.8 g
- Sacharidy
- 69.7 g
- Vláknina
- 14.7 g
- Nasycený tuk
- 26.7 g
- Sodík
- 4217.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Žádné hodnocení
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Žádné hodnocení
Soba noodle mee goreng
40min
Zuivelvrije tzatziki
Žádné hodnocení
Tosti met cottage kaas
Žádné hodnocení
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Žádné hodnocení
Geluksbal-raketspiezen
Žádné hodnocení
Zoetzure dhal
Žádné hodnocení
Ingelegde champignons
Žádné hodnocení
Pierogi met vlees
1hod.
Curryworst en linzen
1hod.
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Žádné hodnocení