Zařízení & příslušenství
Feta and Aubergine Sandwich Filling
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 portions
Suroviny
-
olive oil20 g
-
aubergine sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)200 g
-
pine nuts30 g
-
roasted red peppers, preserved100 g
-
feta cheese crumbled150 g
-
Greek yoghurt50 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
496.4 mg
Protein
8.2 g
Kalorie
933.2 kJ /
223 kcal
Tuk
18.3 g
Vláknina
2.3 g
Nasycený tuk
6.7 g
Sacharidy
8.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
5 Ingredients
70 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Mushroom Wellington
2 godz. 20 min
Feta and Herb Muffins
35 min
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24 godz.
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Raspberry Turnovers
2 godz.
Butter Board with Spinach Pesto
15 min
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1 godz.
Potato and Celeriac Gratin
1 godz. 10 min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Green Smoothie Pancakes
45 min
Spanish Tortilla
1 godz.