Kompatibilní verze
Potato Pizza with Vegetables - Pizza di patate con verdure
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 100 g potatoes, peeled, cut in pieces (2-3 cm)
- 320 g water
- 2 tsp fine sea salt
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
-
600
g durum wheat flour
nebo strong white bread flour -
1
tsp dried instant yeast
nebo 10 g fresh yeast, crumbled
Topping
- 10 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 80 g yellow pepper, cut in pieces (1-2 cm)
- 80 g red pepper, cut in pieces (1-2 cm)
- 50 g courgette, cut in pieces (1-2 cm)
- 100 g aubergine, cut in pieces (1-2 cm)
- 300 g white button mushrooms, fresh, sliced
- 1 tsp fine sea salt
- 4 - 6 fresh basil leaves, shredded, plus extra for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1304.8 kJ / 311.9 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Sacharidy
- 61.7 g
- Tuk
- 5.5 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 11.4 g
- Sodík
- 713.9 mg
Alternativní recepty
Sweet Potato and Spinach Cakes
30min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30min
Chickpea soup with spinach
40min
Peruvian Seabass Salad
Žádné hodnocení
Tuna and Olive Empanaditas
4 Std. 5 Min
Black-eyed Bean Stew with Baby Squid
5h 15min
Jacket potato mice
1h 15 min
Spring Vegetable Soup with Herb Cubes
40min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45min
Lentil moussaka
2h 20min
Reuben's Stew
5 min
Aubergine and Tomato Pasta
45min