Kompatibilní verze
Potato Pizza with Vegetables - Pizza di patate con verdure
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 100 g potatoes, peeled, cut in pieces (2-3 cm)
- 320 g water
- 2 tsp fine sea salt
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
-
600
g durum wheat flour
nebo strong white bread flour -
1
tsp dried instant yeast
nebo 10 g fresh yeast, crumbled
Topping
- 10 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 80 g yellow pepper, cut in pieces (1-2 cm)
- 80 g red pepper, cut in pieces (1-2 cm)
- 50 g courgette, cut in pieces (1-2 cm)
- 100 g aubergine, cut in pieces (1-2 cm)
- 300 g white button mushrooms, fresh, sliced
- 1 tsp fine sea salt
- 4 - 6 fresh basil leaves, shredded, plus extra for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1304.8 kJ / 311.9 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Sacharidy
- 61.7 g
- Tuk
- 5.5 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 11.4 g
- Sodík
- 713.9 mg
Alternativní recepty
Dill Stuffed Peppers
5min
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1h 40 min
Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts
1h 5 min
Slow Cooked Beans with Cider
2h 30 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30min
Eggplant with burghul
55min
Happy Veggie Empanadas
1h 10min
Breakfast Burrito
50p
Veggie Rolls
45p
Tomato and Vegetable Quiche
1h 45min
Nut Balls with Tomato Sauce
50p
Mushroom Parmentier
1h 10min